Субота, 04.05.2024, 22:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Так! я буду крізь сльози сміятись,

Серед лиха співати пісні,

Без надії таки сподіватись,

Буду жити! Геть, думи сумні!

Леся Українка

    ... Читати далі »

Переглядів: 898 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

Щоб любити – треба знати, а щоб проникнути в таку тонку й неосяжну, величну й багатогранну річ, як мова, треба її любити. 
 Василь Сухомлинський
Щасливі ми , що народилися і живемо на такій чудовій землі – багатій і мальовничій Україні. Україна! В одному тільки слові бринить музика. Україна – це тихі води, ясні зорі, зелені сади, лани золотої пшениці, а найбільший скарб – мова, яка визнана однією із наймелодійніших . А ще наша мова дуже давня. Без неї неможливо дізнатися про минуле, уявити майбутнє. Без мови неможливо усвідомити себе частиною народу, відчути зв'язок із предками. «Мова – це наша національна ознака, в мові наша культура» (Іван Огієнко). Кожен народ любить і поважає свою рідну мову. Адже «найбільше і найдорожче добро кожного народу – це його мова», яка передається у спадок нашим нащадкам  ... Читати далі »
Переглядів: 752 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

Рідна мова в рідній школі!
Що бринить нам чарівніш?
Що нам ближче, і миліш,
І дорожче в час недолі?!
Кожна людина пишається своєю рідною мовою. Тільки завдяки мові все здобуте попередніми поколіннями не зникає марно.  Мова-це найбільший скарб народу, його найдорожче добро. 
З ініціативи вчителів початкових класів У нашому НВК відбувся Тиждень рідної мови. Розпочався Тиждень урочистою просвітницькою лінійкою, на якій  учні 1 класу  разом з учителем Г. В. Сукмановською в українських національних костюмах декламували вірші присвячені рідній мові. Учні 2-4 класів проявили себе як справж ... Читати далі »
Переглядів: 645 | Додав: Lesjasm | Дата: 28.02.2014 | Коментарі (0)

Кажуть, що письменник живе у своїх книжках, скульптор –у створених ним скульптурах, а вчитель – у думках і справах своїх учнів.
Шостого лютого 2014 р. управлінням з питань освіти, молоді та спорту Золочівської РДА, у приміщенні Золочівського НВК І-ІІ ст. «Школа радості», проведено заключний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014».
Слова вітань та цінні подарунки вручили гості та учасники свята: голова Золочівської районної ради Володимир Йосипович Недзельський, заступник голови Золочівської РДА Ігор Миколайович Нижник, начальник управління з питань освіти, молоді та спорту Іван Ярославович Божаківський, голова Золочівської районної організації профспілки працівників освіти Людмила Мар’янівна Бохна. Учні Золочівськог ... Читати далі »
Переглядів: 714 | Додав: Lesjasm | Дата: 16.02.2014 | Коментарі (3)

З нагоди Дня виведення військ з Афганістану у с. Ремезівці відбулася зустріч із воїнами-інтернаціоналістами, яку організував Фараєв Петро Юрійович. Учні школи  разом з гостями відвідали батьків та  могилу  загиблого воїна – афганця, місцевого жителя Вульчака Володимира Михайловича.

Час проведений  під час зустрічі  переніс школярів в атмосферу вірності військовому обов’язку та доблесті воїнів, що дали присягу батьківщині. Для тих же, хто пройшов пекло Афганістану, це була не просто війна, це був інтернаціональний обов’язок,  допомога братньому народу. Як розповіли школярам гості,  воїни-інтернаціоналісти, вони не лише захищали простих афганців від маджахедів та душманів, а й допомагали їм розбудувати інфраструктуру країни, яка хотіла жити по новому, долаючи страшну бідність.

... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: Lesjasm | Дата: 14.02.2014 | Коментарі (0)

 Ходить по землі святий Миколай,

Тільки ти засни і його чекай!

Ти лише повір в те, що він прийде,

Якщо будеш ти добрим до людей. 

 Завітав Святий Миколай і у Ремезівцівський НВК, де 18 - 19 грудня відбулися театралізовані дійства "Ходить світом доброта Миколая».

 У заходах  взяли участь вихованці ДНЗ "Сонечко" та  учні 1-4 кл під керівництвом вихователя Чепак М.Р, вчителів початкових класів Карабін Н.М., Че ... Читати далі »

Переглядів: 661 | Додав: Lesjasm | Дата: 26.12.2013 | Коментарі (0)

17 грудня у Ремезівцівському НВК відбувся І етап інтелектуальної гри "Що?Де? Коли?" Свої знання та інтелектуальний рівень демонстрували учні із шкіл Ремезівцівського освітнього округу.
Для гри "Що?Де? Коли?" в нашій школі зібралося 3 команди: Шпиколоського НВК, Сновицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та команда Ремезівцівського НВК «Еврика».
Ведуча гри –заступник директора з виховної роботи Чепак О.В – привітала усіх учасників, вболівальників, журі та гостей, ознайомила усіх присутніх із правилами проведення чемпіонату.
Гра проходила у два етапи, на кожний із них було запропоновано командам  по 6 питань. Після першого етапу вибула команда Сновицької ЗОШ І-ІІІ ст. Другий етап боротьби закінчився нічиєю для обох команд. А переможця визначили додаткові запитання. І в інтелектуальній боротьбі перемогу здобула команда Ремезівцівського НВК.
Переглядів: 540 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.12.2013 | Коментарі (0)

У вівторок 10.12.2013 року, у  НВК під керівництвом вчителя правознавства Жеграй І.М. проведено виховний захід у формі усного журналу «Шляхами права», який проходив у рамках тижня права.

На заході були присутні гості: начальник управління з питань освіти, молоді та спорту Золочівської РДА Божаківський І.Я. та заступник голови Золочівської РДА Сухецький Р.П., дирекція, вчителі та учні НВК.

Із вступним словом до усіх присутніх звернувся Р.П.Сухецький, який наголосив, що  пріоритетним завданням закладів освіти є виховання правової культури дітей і молоді, забезпечення правонаступності ... Читати далі »

Переглядів: 621 | Додав: Lesjasm | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

6 грудня у Ремезівцівському НВК відбувся захоплюючий конкурс «Нумо, хлопці!». До участі в ньому підготувалися дві команди нашої школи. В затишному та гарно оформленому залі учасників та вболівальників вітали ведучі свята: Оксана Гевко та Ульяна Костів. Вони представили журі конкурсу у складі директора НВК Кіт Г.М.,та вчителів Жеграй І.М.,Баран Т.З. і оголосили про початок свята.
Глядачі з ентузіазмом плескали в долоні, вітаючи «Юних орлів» з 11 класу, «Ремезівцівських козаків» з 9-го класу.
Протягом усього дійства командам довелося добре постаратися, щоб якнайкраще проявити себе у різноманітних змаганнях. Вони писали листа уявній дружині, розігрували пантоміму. І це ще не всі випробування, яким піддали ведучі учасників. Далі конкурсанти змагалися хто сильніший духом, співали серенади дівчатам, заплітали тим же дівчатам коси…З усіма завданнями конкурсанти справили ... Читати далі »
Переглядів: 714 | Додав: Lesjasm | Дата: 08.12.2013 | Коментарі (0)

День подяки – це одне із самий найкращих свят Сполучених Штатів Америки і Канади. Його святкування припадає на останню неділю листопада. Свято вдячності за доброту, яку проявили індіанці до мандрівників, які прибули до Північної Америки. Саме завдяки їхнім добрим серцям пілігрими вижили у суворій, на той час для них Америці. Тому, в знак вдячності, для того, щоб показати, що пам'ять про хороші вчинки не зникає, американці святкують «День подяки». День, коли мандрівники і індіанці вперше сіли за спільний стіл, вперше помолились  за людську доброту. 
Саме це хотіла показати вчитель англійської мови Ремезівцівського НВК Баран Т.З. заходом, який вона провела до дня подяки 05.12.13. На сцені побував «справжній індіанець» (Жеграй Н.), який прибув на допомогу пілігримам (Леськів В. і Смерекові В.). Сувора зима ускладнила їхнє життя на ще такій невідомій землі, їм було холодно, вони не мали їжі. Перша ... Читати далі »
Переглядів: 613 | Додав: Lesjasm | Дата: 08.12.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів