Субота, 18.05.2024, 14:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


27 листопада 2013 року відбулося заняття районної школи педагогічної майстерності вчителів української мови та літератури.

Із вступним словом до присутніх колег звернулася керівник  школи  Лісова Зоряна Ігорівна, яка ознайомила із планом роботи. Наголосила на важливості проблеми, над якою працює школа: «Використання інтерактивних методів та ІКТ на уроках української мови ті літератури». Зміст роботи школи розкривають слова: «Учителю, будь сонцем, яке випромінює людське тепло, будь ґрунтом, збагаченим ферментами людських почуттів, і сій знання не тільки в пам’яті і свідомості своїх вихованців, а й у душах і серцях…» (В.СухомлинськиЙ).

... Читати далі »

Переглядів: 541 | Додав: Lesjasm | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

25.11.2013-го року з учнями 9-11  класів, фахівцем із соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено виховну бесіду "Що ми знаємо про СНІД?”.
Під час заходу підлітків ознайомлено з історією виявлення, гіпотезами походження та шляхами розповсюдження хвороби. Сама молодь неодноразово наголошувала на актуальності проблеми та можливих засобах запобігання потрапляння інфекції до організму.
Спільними зусиллями вдалося змоделювати та розібрати ситуації, коли до інфікування призводить не просто асоціальна поведінка, безвідповідальність, чи наркоманія, а звичайна необачність та необізнаність людей. 
Учні з цікавістю та неабиякою серйозністю поставилися до теми ВІЛ/СНІДу, брали активну участь у обговоренні, перевірили власні знання заповнивши анкету «ВІЛ передається через...», яку провела практичний психолог Шумінсь ... Читати далі »
Переглядів: 585 | Додав: Lesjasm | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

Зроніть сльозу за тими, хто не зріс,
Що мали зватись гордо — українці.
Заплачте! Затужіть! Заголосіть!
Померлі люди стогнуть з тої днини,
Й благають: українці, донесіть
Стражденний біль голодної країни.
Ніна Виноградська

  22 листопада у Ремезівцівському НВК відбувся виховний захід, приурочений пам'яті жерт голодомору 1932-1933 р.
Людина не живе в одному часі, а у трьох часових вимірах: у минулому, сьогод ... Читати далі »
Переглядів: 633 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.11.2013 | Коментарі (0)

20 листопада  у Школі журналістики Центру творчості дітей та юнацтва Галичини відбудеться обласний конкурс друкованих видань «Гостре перо».
У конкурсі взяло  участь 25 редколегій учнівських видань Львова та області, одними із них були і юні журналісти Ремезівцівськог НВК газети «Сучасник». Змагання проходили у два етапи. Попередньо члени журі оцінили подані на конкурс видання за такими критеріями: актуальність висвітленої теми; дотримання вимог журналістського жанру; якісний рівень матеріалів (грамотність, стилістика, оформлення); дизайн газети (трьох останніх номерів); суспільна значимість кіно-відеоматеріалів.
На другому етапі журі оцінювало презентації та написані під час конкурсу журналістські матеріали. Особливу увагу звертали на змістовність та рівень виконання презентації, актуальність та відповідність тематиці, творчий підхід до висвітлення теми та володіння словом, те ... Читати далі »
Переглядів: 648 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.11.2013 | Коментарі (0)

19 листопада 2013року у Ремезівському НВК відбулося заняття школи педагогічної майстерності вчителів  історії та права за участю  керівника школи Жеграй І.М., учителів  історії та правознавства  Заставненської, Полянської, Білокамінської, Червоненської, Золочівських №1, № 4 шкіл та керівника РМК Грицини Г.П.
Заняття було присвячене  використанню ефективних методів  навчання на уроках правознавства. Початком засідання ШПМ стало проведення уроку практичного права  у 9 класі « Громадянство України»  на якому учні під керівництвом вчителя, Жеграй І.М., з’ясовували зміст поняття «громадянство», підстави набуття і втрати громадянства в Україні, розв’язували юридичні задачі, виконували тестові завдання. Після завершення уроку  вчителі  провели повний аналіз уроку та поділилися своїми прийомами педагогічної діяльності  щодо щодо покращення ефективності уроків прав ... Читати далі »
Переглядів: 641 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

Листопадовими  днями у Ремезівцівському НВК під керівництвом  учителя української мови та літератури Лісової Зоряни Ігорівни  був проведений виховний захід «Ясна зірка в темному Галицькому небі», присвячений  202-й річниці від дня народження Маркіяна Шашкевича -  письменника, поета, зачинателя нової української літератури в Галичині, священика , культурно – громадського діяча, який очолив «Руську трійцю, був ініціатором  видання альманаху «Русалка Дністровая».                                                         
У  святкуванні брали участь учні  7 – 11 класів . За допомогою презентації школярі зробили заочну подорож стежками Маркіяна Шашкевича (ознайомили випускники 11 класу Гулай О.,Чіпак Л.), чудово декламу ... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

З 11 по 15 листопада у Ремезівцівському НВК був проведений тиждень безпеки життєдіяльності. Участь у тижні взяли учні 1-11 класів та їхні класні керівники.
Відкриття тижня урочисто відбулося в понеділок  на шкільній лінійці, де оголошено мету та план проведення тижня. Протягом цього часу у всіх класах проведені  виховні години  на тему безпеки життєдіяльності. Досить активно учні взяли участь у виставці  малюнків.
Було запрошено медичного працівника Бондаренко Н. В., яка підготувала для учнів 9-11 класів цікаву і змістовну інтерактивну презентацію з елементами евристичної бесіди на тему «Перша допомога при опіках, обмороженнях та пораненнях».
Між учнями 7 та 8 класів було проведено цікаву вікторину «Пожежі скажемо «Ні!», під керівництвом заступника директора з ВР Чепак О. В. та педагога-організатора Григорів О. Й. < ... Читати далі »
Переглядів: 626 | Додав: Lesjasm | Дата: 20.11.2013 | Коментарі (0)

10 та 11 листопада в Україні проводився міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності "Бобер”.

Метою конкурсу є підвищення комп’ютерної грамотності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою, активізація творчої діяльності вчителів, надання статистичних даних результатів конкурсу для вдосконалення навчальних програм та підручників.

11 учнів нашого НВК прийняли участь у цих змаганнях:

в молодшій віковій групі (2 - 5 класи):
1. Фірак Олександр
Переглядів: 960 | Додав: Lesjasm | Дата: 11.11.2013 | Коментарі (0)

Осінь, барвами багата,
Запросила всіх на свято
Простелила килим листя
Скрізь розвісила намисто.
5 листопада у дитячий садочок «Сонечко» завітало  свято осені , яке організували вихователі Замківська М.М., Чепак М.Р. та музичний керівник Третяк О.О.
А й справді, як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято?   Адже вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою. 
Святково прикрашена зала, лагідна музика зустрічали гостей, які прийшли на свято. Діти  розповідали  вірші та пісні про золотокосу красуню осінь, розучують жваві таночки. Глядачі гучними оплесками проводжали ... Читати далі »
Переглядів: 1268 | Додав: Lesjasm | Дата: 09.11.2013 | Коментарі (0)

Де ж ти, літо, поділось? 
Куди подалось?
Осінь, ось вона, осінь! 
Осінь, ось вона, ось?
                                                                                           Л.Костенко.
     На дворі жовтень. Другий місяць осені. За народним календарем у жовтні закінчувалася осінь і тому він був перехідним від осені до зими.І саме сьогодні, напередодні осінніх канікул завітало до школи Свято осені ... Читати далі »
Переглядів: 636 | Додав: Lesjasm | Дата: 27.10.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів