Понеділок, 06.05.2024, 15:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


19:01
Відбулося заняття районної школи педагогічної майстерності вчителів української мови та літератури
27 листопада 2013 року відбулося заняття районної школи педагогічної майстерності вчителів української мови та літератури.

Із вступним словом до присутніх колег звернулася керівник  школи  Лісова Зоряна Ігорівна, яка ознайомила із планом роботи. Наголосила на важливості проблеми, над якою працює школа: «Використання інтерактивних методів та ІКТ на уроках української мови ті літератури». Зміст роботи школи розкривають слова: «Учителю, будь сонцем, яке випромінює людське тепло, будь ґрунтом, збагаченим ферментами людських почуттів, і сій знання не тільки в пам’яті і свідомості своїх вихованців, а й у душах і серцях…» (В.СухомлинськиЙ).

Педагоги побували на цікавому і захоплюючому  уроці  з української мови у 7 класі  на тему: «Активні і пасивні дієприкметники. Творення активних і пасивних дієприкметників». На уроці було використано різні форми і методи роботи: «Ти- мені, я – тобі», «Лінгвістичний волейбол», гра «Знайди зайве», вправа – гра «Світлофор». При цьому учні показали високі  теоретичні знання і вміння реалізувати їх на практиці, використовуючи слайди презентації, спроектовані на мультимедійній дошці.

 Творчо і насичено Зоряна Ігорівна провела  урок в 11  класі з української літератури «Микола Куліш. Сатирична комедія «Мина Мазайло». Художнє відтворення проблеми українізації в п’єсі» . Упродовж уроку учні працювали над проблемою «Бути чи не бути українській нації?». Майстерно школярі  перевтілилися у головних героїв п’єси Мина Мазайло - Попадюк Богдан, Мокій – Криховець Назар, Уля – Дацко Ірина, Рина – Чіпак Лілія. Виразно  продекламували вірші про мову: Болюбаш Ірина, Гулай Оксана, Жеграй Христина.

Керівник  школи педагогічної майстерності Зоряна Ігорівна розповіла про організацію позакласної роботи з української мови та літератури.

Методист РМК  Паздзірська М.М наголосила на ефективності впровадження та використання  ІКТ на уроках української мови та літератури і в позакласній роботі. Відзначила плодотворну працю школи педмайстерності, подякувала усім учасникам, батькам за підготовку і співучасть у роботі засідання, акцентувала увагу на основних завданнях учителів у підготовці до наступних  засідань школи педагогічної майстерності у Ремезівцівському НВК.
 
 
 
 

Переглядів: 537 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів