Понеділок, 06.05.2024, 21:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:50
Нумо, хлопці!
6 грудня у Ремезівцівському НВК відбувся захоплюючий конкурс «Нумо, хлопці!». До участі в ньому підготувалися дві команди нашої школи. В затишному та гарно оформленому залі учасників та вболівальників вітали ведучі свята: Оксана Гевко та Ульяна Костів. Вони представили журі конкурсу у складі директора НВК Кіт Г.М.,та вчителів Жеграй І.М.,Баран Т.З. і оголосили про початок свята.
Глядачі з ентузіазмом плескали в долоні, вітаючи «Юних орлів» з 11 класу, «Ремезівцівських козаків» з 9-го класу.
Протягом усього дійства командам довелося добре постаратися, щоб якнайкраще проявити себе у різноманітних змаганнях. Вони писали листа уявній дружині, розігрували пантоміму. І це ще не всі випробування, яким піддали ведучі учасників. Далі конкурсанти змагалися хто сильніший духом, співали серенади дівчатам, заплітали тим же дівчатам коси…З усіма завданнями конкурсанти справились якнайкраще!
Атмосфера в залі була весела, невимушена, завзята. Глядачі підтримували і «своїх» і «чужих», активно реагували на все, що відбувалось на сцені і поза нею. В невеличких перервах між конкурсами було проведено з вболівальниками вікторину , а чарівні солістки Зореслава Лісава , Оля Галян, Оксана Гевко , Христина Жеграй виконували пісні у подарунок хлопцям.
Мандрівка у дивовижний світ чоловічої сили і краси, гумору та інтелекту фінішувала. Після підведення авторитетним журі підсумків переможцям було вручино пам’ятні сувеніри .
Немає сумніву,що і глядачі, і конкурсанти, і вболівальники – всі як один отримали безліч позитивних емоцій і надовго запаслися хорошим настроєм.
Велике спасибі організаторам свята, заступнику директора з виховної роботи Чепак О.В. та педагогу - організатору Григорів О.Й.



Переглядів: 715 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів