Четвер, 25.04.2024, 06:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Всі ми з нетерпінням  чекаємо прихід величавої і чарівної красуні-осені, яка дивує нас своїми барвами. А вже через місяць її господарювання ми збираємо її дарунки і проводимо свято квітів.

4 жовтня у Ремезівцівському НВК відбувся  осінній конкурс "Квітковий вернісаж". У виставці взяли участь учні 1-11 класів.  Тут  були представлені композиції, виготовлені не лише з квітів, а й з овочів та фруктів.

Цьогорічні композиції підкорили всіх своєю винахідливістю, оригінальністю.

Усі роботи разом створили неймовірну квіткову красу, якою милувалися учні й учителі НВК. Усі з цікавістю роздивлялися, коментували композиції, а потім фотографувалися на згадку.

... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.10.2014 | Коментарі (0)

Учні Ремезівцівського НВК під керівництвом педагога-організатора Григорів О.Й. долучилися до плетіння маскувальної сітки для армії,  в рамках акції “Маскувальна сітка для Армії ”.

Старі, непотрібні речі з натуральних тканин, зеленого, коричневого, жовтого та сірого кольорів,що напередодні учні  НВК зібрали і яке перетворили в смужки шириною 3 см і довжиною до 70 см, стали матеріалом  для плетіння маскувальної сітки.

Дякуємо всім, хто відгукнувся і прийшов на допомогу. 

... Читати далі »

Переглядів: 611 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.10.2014 | Коментарі (0)

“Здоровий спосіб життя – запорука щасливого майбутнього” під такою назвою було проведено тренінг,  для учнів 5- 6 класу Ремезівцівського НВК, фахівцем із соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Торською О. та практичним психологом Ремезівцівського НВК  Шумінської І.І.

Основні питання, які були предметом обговорення, стосувалися дотримання правил ведення здорового способу життя, активної життєвої позиції, інтересів та вподобань присутніх.

Учні активно долучалися до розмови, ділилися власними роздумами над тим, як прокласти свій шлях до здоров’я. У ході тренінгу організатори прагнули визначити ставлення підоблікових до власних духовних цінностей та орієнтації на здоровий спосіб життя.

Узагальнивши усе почуте діти зрозуміли , що добре здоров’я &ndash ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.10.2014 | Коментарі (0)

“Здоровий спосіб життя – запорука щасливого майбутнього” під такою назвою було проведено тренінг,  для учнів 5- 6 класу Ремезівцівського НВК, фахівцем із соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Торською О. та практичним психологом Ремезівцівського НВК  Шумінської І.І.

Основні питання, які були предметом обговорення, стосувалися дотримання правил ведення здорового способу життя, активної життєвої позиції, інтересів та вподобань присутніх.

Учні активно долучалися до розмови, ділилися власними роздумами над тим, як прокласти свій шлях до здоров’я. У ході тренінгу організатори прагнули визначити ставлення підоблікових до власних духовних цінностей та орієнтації на здоровий спосіб життя.

Узагальнивши усе почуте діти зрозуміли , що добре здоров’я &ndash ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.10.2014 | Коментарі (0)

З нагоди відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек у Ремезівцівському НВК було проведено День відкритих дверей, який організувала шкільний бібліотекар Замківська Марія Михайлівна. На свято були запрошені вчителі, учні,  зав. бібліотекою-філіалом  с. Ремезівці Гарасимишин О.М.

Кімнату, де зберігається багато книг,  вперше  сьогодні відвідали чомучки-першачки разом із своєю вчителькою Карабін Н.М.  Для них було організовано екскурсію у бібліотеку. З цікавістю діти розглядали книжкові виставки, слухали вислови народної мудрості про значення книг і про те,  як з ними потрібно поводитися. Для дітей молодшого шкільного віку була оформлена книжкова виставка, де діти мали можливість самі вибрати цікаву книжечку. Для учнів старшого шкільного віку у бібліотеці оформлені  тематичні полички до 85-ти річчя з дня народження  Д. Павличка, «За Україну, за її волю». Вчителі ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: Lesjasm | Дата: 01.10.2014 | Коментарі (0)

"Ми є родина у Христі"... Слова цієї пісні стали гімном відпочинково-духовного табору «Відпочинок з Богом», який відбувся при Ремезівцівському НВК  з 3 по 16 червня 2014 р. 
Метою табору «Відпочинок з Богом» було спонукання дітей до добра і любові до ближнього; більше дізнатися, що таке доброта, турбота про інших, взаємодопомога, прощення і любов.
Учасники табору крок за кроком прямували до пізнання справжньої істини. Діти намагалися стати добрими учнями Спасителя,  зрозуміти та оцінити вагоме значення ближнього у їхньому житті,  відчути важливу роль рідної землі.
Взяли участь у таборі 108 дітей (учні школи) та молодь села. Їх було поділено на три вікові категорії: молодшу (6-10 років), середню (11-13 років) та старшу (14- 25 років)
Важливою частиною кожного дня була Свята Літургія, діти  приймали Господа до своїх сердець у святій Тайні Євхаристії. Після Служби Божої,для ... Читати далі »

Переглядів: 769 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.06.2014 | Коментарі (0)

31 травня в приміщення Ремезівцівського НВК пройшов випускний бал для учнів 11 класу.

У цьому році атестат про загальну середню освіту отримали 14 учнів: Барабаш Андрій, Болюбаш Ірина, Гулай Оксана, Дацко Ірина, Жеграй Христина, Криховець Назар, Макогонський Василь, Попадюк Богдан, Проць Назар, Смерека Ігор, Фелештин Іван, Чепак Іван, Чепак Тарас, Чіпак Ліля.

Випускники завжди проявляли наполегливість у навчанні, брали активну участь у шкільному житті навчального закладу та неодноразово захищали його честь на інтелектуальних та творчих змаганнях різних рівнів.

Слово для привітання та вручення атестатів традиційно першою отримала директор Ремезівцівського НВК Галина Михайлівна КІт.

... Читати далі »

Переглядів: 727 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.06.2014 | Коментарі (0)

Старшокласники прощаються зі школою: останній дзвоник  30 травня 2014 року пролунав у Ремезівцівському НВК  для 14 випускників. 

Дітлахи традиційно зібралися на урочисту лінійку. Головним атрибутом свята цьогоріч стали вишиванки, у які вбралися діти. Крім того, Гімн України співали, як маленькі, так і дорослі дітлахи, прикладаючи руку до серця. 

Таки останні трагічні події об'єднали українців та кардинально змінили ставлення до своєї країни.

Урочиста лінійка традиційно, після виконання гімну України, розпочалася виступом директора Галини Михайлівни Кіт, яка також представила гостей свята:  отця Богдана Януша, Володимир Зіновійовича Бартошика  - начальника управління з питань молоді та спорту Золочівської РДА, Дмитра Володимировича Лісового – голови сільської ради. 

... Читати далі »
Переглядів: 696 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.06.2014 | Коментарі (0)

Благословенна та ясна година,

Коли Буквар бере до рук дитина

Яка ж оце відповідальна мить!

Нехай Господь дитя благословить.

16   травня 2014  року  у Ремезівцівському  НВК   першокласники  прощалися зі своєю першою книгою – Букварем!

Здається, тільки вчора вони усі завітали до школи на перший дзвінок, а вже закінчують перший клас… За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самі читати казки, оповідання, вірші. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця книга ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. Скільки ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: Lesjasm | Дата: 29.05.2014 | Коментарі (0)

Щороку Ремезівцівський НВК гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Шкільний дзвінок лунав, запрошуючи в гості колишніх учнів. В цей день до школи завітали випускники різних років. Їм приємно було зустрітися із колишніми наставниками, поринути у спогади, прогулятися шкільними коридорами.

Із словами вітання звернулася до гостей директор НВК Г.М. Кіт побажала щасливої долі і світлих горизонтів колишнім пташенятам. Птахи розлітаються, та незримими нитками їхні серця прив’язані до рідної школи. Програму вечора сторінку за сторінкою «гортали» привітні ведучі Жеграй Христина та Гулай Оксана. Музичні вітання готували: Галян Оля, Лісова Зореслава, Гевко Оксана, Костів Уляна, Леськів Галина, Макогонський Василь, Жеграй Христина. Веселі сценки із шкільного життя вміло зіграли юні артисти: Галян О.,Чепак А., Сипко О., Лісовий Ю.,Жуковський Р., Гуляк О., (6 клас); ... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додав: Lesjasm | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів