Неділя, 28.04.2024, 12:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


19:29
Заключний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2014»
Кажуть, що письменник живе у своїх книжках, скульптор –у створених ним скульптурах, а вчитель – у думках і справах своїх учнів.
Шостого лютого 2014 р. управлінням з питань освіти, молоді та спорту Золочівської РДА, у приміщенні Золочівського НВК І-ІІ ст. «Школа радості», проведено заключний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014».
Слова вітань та цінні подарунки вручили гості та учасники свята: голова Золочівської районної ради Володимир Йосипович Недзельський, заступник голови Золочівської РДА Ігор Миколайович Нижник, начальник управління з питань освіти, молоді та спорту Іван Ярославович Божаківський, голова Золочівської районної організації профспілки працівників освіти Людмила Мар’янівна Бохна. Учні Золочівського НВК І-ІІ ст. «Школа радості» підготували цікаві, оригінальні вітання для учасників конкурсу та гостей.
«Учитель року» – це традиційний конкурс педагогічної майстерності, творче випробування для кращих педагогів району. Проведення такого заходу сприяє ефективному розвитку системи шкільної освіти, широкому втіленню в практику цікавих методів і підходів до викладання. Конкурс допомагає краще зрозуміти і усвідомити місце та роль вчителя у житті конкретного навчального закладу, країни та її майбутнього.
У листопаді 2013 року у районі проведено конкурс «Учитель року – 2014» у номінаціях: «Директор школи», «Початкові класи», «Світова література», «Географія» та «Трудове навчання».
З метою якісної і результативної підготовки педагогів до (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» проведення районного конкурсу організовано у три етапи:
І етап – (заочний) - огляд та оцінка матеріалів учасників конкурсу (до 12 листопада 2013 р.),
ІІ етап з 20 по 28 листопада – проведення відкритих уроків учителями-учасниками конкурсу та «майстер-класів»,
ІІІ етап – заключний. Презентація досвіду роботи учасників конкурсу, підсумки районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014»,  нагородження переможців і лауреатів конкурсу.
Вже традиційно учасниками такого конкурсу є вчителі нашого НВК. Цьогоріч лауреатом районного конкурсу «Учитель року -2014» у номінації «Початкові класи» стала наша творча вчителька Чепак Ольга Петрівна.
Ольга Петрівна–  не просто талановитий педагог, вчитель з ласки Божої, а й прекрасна людина, вірний товариш і щирий колега. Люблять її учні і вона їх любить, з теплотою відноситься до своїх колег. Ще одна риса властива Ользі Петрівні – вміння бути сучасною. Вона постійно поглиблює свої знання, стежить за новинками літератури, використовує передову методику навчання та виховання підростаючого покоління.
Шановна Ольго Петрівно!. Нехай вам привітно усміхаються діти, поважають їхні батьки, а ви назавжди залишайтеся у дитячих серцях мудрою вчителькою, доброю порадницею, щоб вони завжди горнулися до вас. Хай успіхи і перемоги окрилюють вас на нові звершення і здобутки, а досягнуте стверджує віру на добро і любов. Хай родинне тепло і затишок оберігають вас, а ваші палкі стремління та діяння несуть у світ  мир і злагоду. Нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму.
Ми раді Вашому успіхові у цьому конкурсі, бажаємо, хай успіх і надалі супроводжує Вас у педагогічній праці та особистому житті.


Переглядів: 713 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
1 Тетяна Орлова  
0
Щирі вітання колезі, вчителю початкових класів!!! Подальших успіхів Вам і перемог!!!

2 Lesjasm  
0
Дякуємо!!! Дуже приємно.

3 Diana  
0
Дякую.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів