Субота, 27.04.2024, 18:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


18:01
Зустріч із воїнами-інтернаціоналістами.

З нагоди Дня виведення військ з Афганістану у с. Ремезівці відбулася зустріч із воїнами-інтернаціоналістами, яку організував Фараєв Петро Юрійович. Учні школи  разом з гостями відвідали батьків та  могилу  загиблого воїна – афганця, місцевого жителя Вульчака Володимира Михайловича.

Час проведений  під час зустрічі  переніс школярів в атмосферу вірності військовому обов’язку та доблесті воїнів, що дали присягу батьківщині. Для тих же, хто пройшов пекло Афганістану, це була не просто війна, це був інтернаціональний обов’язок,  допомога братньому народу. Як розповіли школярам гості,  воїни-інтернаціоналісти, вони не лише захищали простих афганців від маджахедів та душманів, а й допомагали їм розбудувати інфраструктуру країни, яка хотіла жити по новому, долаючи страшну бідність.

 Під час зустрічі  вчитель Захисту Вітчизни Перун Ярослав Романович нагадав про велике значення військової присяги. Для тих хто їде служити до лав збройних сил вона завжди була священною. Тому наші солдати в якому куточку світу не воювали вони все одно залишаються вірними присязі даній на батьківщині.

  Воїни-інтернаціоналісти і зараз є прикладом для багатьох, адже яку б посаду не обіймали до своїх обов’язків ставляться дуже відповідально.

  Війна, незважаючи на всю її жорстокість, не тільки розлучає, але й поєднує людей - тих, хто пройшов її дорогами, у кого є спільні спогади, – братні почуття зв’язують їх на все життя.  

Сьогодні учасники Афганської війни - це живі люди, які ходять нашими вулицями і яких треба також шанувати й пам’ятати, як і всіх героїв інших воєн.

Переглядів: 547 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів