П`ятниця, 26.04.2024, 13:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ми  щодня   перебуваємо в ролі учасника дорожнього руху. Переходимо дорогу – ми пішоходи, рухаємося   транспортом – пасажири, а якщо маємо власний транспорт, то час від часу стаємо водіями. Для виконання цих ролей ми повинні знати правила дорожнього руху, та засоби його регулювання. Тому  учні нашого  класу   активно включились  в  місячник « Увага!  Діти на дорозі»   Проведена нами  тематична    вікторина  « Рух за правилами»  дала  нам  можливість  повторити , систематизувати  знання  про  правила   дорожнього   руху . Із  засобів  масової   інформації  ми  знаємо , що   другою причиною  смерті  молоді  у  світі  є  дорожні  аварії, тому  усвідомлюємо, що  порушуючи  правила дорожнього  руху, наражаємо на  смертель ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Lesjasm | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

«Щоб з вами не трапилось ніякої біди – 
Будьте обережні на дорогах завжди! »

Під таким девізом 18 вересня  пройшла відкрита виховна година учнів 7-8 класів приурочена вивченню правил дорожнього руху та попередженню нещасних випадків на дорогах. У час, коли з кожним роком зростає кількість автомобілів, на жаль, збільшується і кількість  ДТП. Страшно, коли гинуть люди. А ще страшніше, коли це трапляється з  дітьми. Тому зрозуміло, наскільки важливо знати і виконувати ПДР. На виховній годині  класними керівниками Жеграй І.М. та Семчук О.Й. було підготовано інформаційний матеріал  про вимоги до велосипедистів, мотоциклістів,  права та обов’язки  пішоходів та пасажирів, водіїв.  Учні самостійно презентували пам’ятки поведінки кожного із учасників дорожнього руху а також отримали завдання проінформувати про н ... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

Завжди у нашому житті ми зустрічаємося із правилами. Вони є повсюди:  у школі, вдома, у громадських місцях, у транспорті тощо. Також правила супроводжують нас на дорозі. Ми можемо їх побачити у вигляді дорожніх знаків. Наше життя без транспорту, пішохідних переходів, світлофорів просто неможливе. Адже завдяки автомобілям, можна подолати значну відстань між районами чи населеними пунктами. Уявімо на хвилину, що цього всього немає. Тоді  на дорогах був би повний хаос та безпорядок.
Для того, щоб краще сприяти розвитку мислення, пам’яті, навичок поведінки на дорозі та уникнути ДТП,  була проведена виховна година на тему: «Увага! Діти на дорозі», яку підготувала  класний керівник  9 класу  Зоряна Ігорівна Лісова. На цьому уроці  кожен із нас справді став учасником дорожнього руху. Ким ми  тільки не були: і пішоходами, і мотоциклістами, і водіями, і велосипедистами, і пасажирами. Усі швидко ввій ... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

Всі ми з нетерпінням  чекаємо прихід величавої і чарівної красуні - осені, яка дивує нас своїми барвами і кольорами. Адже в період  її господарювання ми збираємо щедрі дарунки і проводимо наше улюблене свято - квітковий вернісаж ( традиційну виставку квітів та декоративних композицій з природнього матеріалу). У виставці взяли участь учні 1-11 класів, які представили найрізноманітніші композиції, виготовлені не лише з квітів, а й з овочів та фруктів. Кожен клас старався зробити усе якнайкраще. За допомогою цього заходу діти змогли розкрити оригінальний підхід до дарунків природи.

... Читати далі »

Переглядів: 665 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

ЛЮДИНА СТВОРЕНА ДЛЯ МИРУ, 
А НЕ ДЛЯ ВІЙНИ,
НАРОДЖЕНА ДЛЯ РАДОСТІ,
А НЕ ДЛЯ ГОРЯ...
ФРАНСУА РАБЛЕ

Щороку, 21 вересня, в усьому світі відзначається Міжнародний день миру, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день присвячений укоріненню ідеалів миру як у відносинах всередині держав, так і у відносинах між усіма державами і народами.
Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб нам завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.
Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни, не залишили байдужими ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

Будь обережним на дорозі!
Під таким девізом у школярів початкової школи  Ремезівцівського НВК відбувся екскурс за сторінками книги «Правила дорожнього руху». Учні 1-4 класів повторили правила безпечної поведінки для пішоходів, пасажирів та водіїв., а також пригадали правила для велосипедистів, адже велосипед це – кращий друг усіх дітей. На кінець подорожі  усі учасники переглянули цікаві відеоуроки тітоньки Сови про те як виникла дорога та правила безпечної поведінки на нії. А сама тітонька Сова нагадала, що жити у великому місті чи у маленькому містечку і не знати правил дорожнього руху неможливо. Щоб зберегти життя, уникнути неприємних ситуацій на дорозі, слід знати ці правила й завжди їх дотримуватись, а іноді навіть нагадувати про них вашим рідним.

... Читати далі »
Переглядів: 449 | Додав: Lesjasm | Дата: 20.09.2015 | Коментарі (0)

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів та учнів цей перший день осені постає в пам’яті відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин країни Знань.
День Знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів одночасно і сум, і радість. З одного боку, їм так не хочеться прощатися з сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого — нарешті можна зустріти улюблених педагогів, однокласників, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ інформації і нових знань.
У цей день Ремезівцівський НВК  привітно відкрив двері для своїх учнів та їхніх батьків. Саме в цей день, 1 вересня, до школи завітали гості , щоб  привітати освітян та учнів з початком нового навчального року: місцевий парох о. Богдан Януш, сільський голова Лісовий Д. В., представник товари ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Lesjasm | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)

Літо – це сонячна пора та чудовий настрій. А ще літо – це початок довгоочікуваних для школярів канікул. Для учнів нашого навчального закладу вони розпочались із літнього мовного табору під назвою «Країна мрії»  ( «Traumland», «Wonderland»). Перший день табору – відкриття, на якому учасники мали можливість створити емблему, в ігровій формі відрекомендувати себе, записати свої мрії іноземними мовами на кольорових листочках та заспівати пісень. Кожен наступний день приносив дітям нові відкриття: дім моди, малюнок родинного оберега на асфальті, екскурсія до лісу, виготовлення стінгазет, ігри, перегляд фільму та мультфільму. Найбільш цікавою і захоплюючою для учасників була підготовка театральних номерів на закриття табору. Діти приклали чималих зусиль у виготовленні декорацій, костюмів для інсценізації казок «Ріпка» та «Червона шапочка» іноземними мовами. Заняття з учнями про ... Читати далі »

Переглядів: 897 | Додав: Lesjasm | Дата: 19.06.2015 | Коментарі (0)

З 02 червня 2015 р. в навчальному закладі працює літній мовний табір «Traumland», метою якого є покращення вивчення і засвоєння іноземних мов, керівниками цього табору є вчителі іноземних мов Франків Н.С. та Дацко М.В. Кожен день діти мають змогу поділитись своїми мріями, а також взяти участь у різноманітних конкурсах, іграх, вікторинах. 
Одним із таких конкурсів був показ моди під назвою «Будинок моди», який тривав два дні. В перший день учні в ігровій формі повторили лексику до теми, стилі одягу, створювали ескізи майбутніх моделей, обирали матеріал для створення  костюмів. На наступний день молоді дизайнери (Смерека У., Мурза Н., Попадюк Я., Савчук Х., Петрова М.) обрали собі моделей із молодшої групи (Замостна З., Петрова С., Григорів У., Чепак Д.) і створили неперевершені костюми із гофрованого паперу. На завершення маленькі моделі із своїми дизайнерами порадували нас незабутнім дефіле і в знак подяки ві ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Lesjasm | Дата: 16.06.2015 | Коментарі (0)

Кожен народ багатий на своїх героїв, лицарів, які боряться за свободу і незалежність рідної землі,  відстоюють честь і свою людську гідність. Так само і ми, українці, маємо своїх надійних захисників. Серед них і Богдан Хмельницький, і Петро Конашевич-Сагайдачний, і Максим Залізняк, і Іван Гонта та інші. Вони, упродовж свого життя боролися з тими, хто хотів знищити українську мову та культуру, зазіхав на свободу нашої держави. Та ворог не зміг здійснити цей план, адже на нашій стороні була правда та справедливість, а також героїчний народ, який воював за волю.                     Героями нашого часу і справжньою гордістю українців є воїни АТО, так звана «Небесна сотня». Та це вже не сотня. Їх стає дедалі більше. Сміливі українці та патріоти своєї держави щораз поповнюють ці ряди. Вони всіма своїми силами відстоюють незалежність держави і воюють за свою країну. Більшість з них віддали житт ... Читати далі »

Переглядів: 610 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів