П`ятниця, 29.03.2024, 17:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


  «Хто розмовляє двома мовами, той проживає два життя». Під таким гаслом проходив тиждень іноземних мов у Ремезівцівському НВК під керівництвом вчителів іноземних мов (Кіт Г.М., Франків Н.С., Дацко М.В.). Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою у формі усного журналу «Подорож Німеччиною та Великобританією». Учні мали змогу уявно побувати в цих країнах і послухати цікаві факти про них. Цього ж дня пройшла акція «Будь ввічливим», метою якої було заохотити учнів вживати у своєму спілкуванні фрази та вислови іноземними мовами. 
    Протягом тижня учні всіх класів були задіяні у конкурсах: початкові класи – малюнок «Зима. Зимові свята», 5-7 класи – «Листівка до Санта Клауса і Діда Мороза», 7-11 класи – стінгазета «Святкування свят у німецькомовних та англомовних країнах», а також мали змогу взяти участь в інтелектуальному змаганні розв&rsq ... Читати далі »

Переглядів: 593 | Додав: Lesjasm | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)

20 листопада, у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини  відбувся обласний конкурс друкованих видань, газет  та  кіностудій. Захід проводився з метою виявлення молодих талановитих та обдарованих осіб, схильних до журналістики, а також для активізації розвитку шкільних видань, газет та шкільних редколегій, залучення дітей області до змістовного дозвілля.
Конкурс проводився в два етапи: заочний та очний. Заочний етап тривав з 6 до 18 листопада. На конкурс подавалися друковане видання, газета, кіно –, відеоматеріал, підготовлені учнями, в яких наявні:
1. Інформаційний блок про шкільне життя
2. Обговорення молодіжної проблематики
Очний етап відбувся 20 листопада.
Перший етап очного туру включав презентацію газети, друкованого видання, кіно-, відеоматеріалу тривалістю до 5 хв. Представити матеріали можна було у вигляді рекламного ролику або унаочненої презентації (мультимедійна комп’ютерна верстка). ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: Lesjasm | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)

18 листопада відбулось методичне об'єднання вчителів початкових класів Ремезівцівського освітнього округу на базі Сновицької ЗОШ I- III ст. Свою роботу міжшкільне методичне об'єднання ропочало проведеням відкритого уроку з  позакласного читання у 2 класі, який провела Семираз Валентина Павлівна. На уроці панувала казкова атмосфера, адже учні виконуючи безліч інтерактивних вправ подорожували сторінками українських народних казок та допомагали героям вирішувати їхні проблеми і знаходити вихід їз складних ситуацій. 
Позитивний настрій уроку продовжили першокласники разом із батьками та класним керівником Смолин Софією Іванівною, які радо запросили усіх на «Родинне свято» присвячене українській мові, пісні та звичаям. 
Далі робота методичного об'єднання вдало поєдналась з проведенням майстер-класу учителя початкових класів Гошко Надії Йосипівни (Плугівська ЗОШ І-ІІІ ст.),яка провела творчий урок розвитку зв ... Читати далі »

Переглядів: 645 | Додав: Lesjasm | Дата: 19.11.2015 | Коментарі (0)

Цікавими та змістовними видались цьогорічні осінні канікули для школярів Ремезівцівського НВК – учасників екскурсії  «Музеї Львова», організованої за сприяння Золочівського районного відділу освіти. Школярі разом із  педагогами Попадюк Г.П. , Жеграй І.М.  мали змогу побачити найповнішу й найчисленнішу в Україні збірку українського середньовічного сакрального мистецтва ХІІ – ХVІІІ ст., переглянути експозиції: „Давнє українське мистецтво ХІІ – ХVст.”, „Українське мистецтво ХVІ – ХVІІІ ст.”, „Українське мистецтво кін. ХVІІІ – поч. ХХ ст.”
Окрім цього, здійснили пішу прогулянку історичним центром Львова. На завершення екскурсії школярі відвідали музей головнокомандувача УПА Романа Шухувича у Білогорщі. Насичена емоціями, професійна розповідь керівника музею глибоко закарбувалася у пам’яті дітей. Своїми враженнями вони поділилися у книзі відвідувачів музе ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: Lesjasm | Дата: 17.11.2015 | Коментарі (0)

13 листопада у Ремезівцівському НВК проведено акцію "Посади сад", метою якої є створення нових садових насаджень у навчальному закладі, оволодіння сучасними технологіями вирощування плодово-ягідних культур, екологічного виховання, вирощування якісного посадкового матеріалу, ознайомлення з основами ринкової економіки, сучасними формами господарської якоїьності, залучення до дослідницької роботи з садівництва.  Учні 8 і 10 класів під керівництвом вчителя трудового навчання Перуна Ярослава  Романовича висадили фруктові дерева .
Допомогли розпланувати сад завгосп Жуковський І.Г. та працівники Кіт Г.М., Чепак В.І.,Цица М.С., Іванина В.В.
Наші учні сподіваються, що фруктовий сад пустить глибоке коріння в пам'яті всіх, хто навчається і ще буде вчитись у цій школі, та буде радувати своїми плодами всіх учнів та працівників школи.

... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Lesjasm | Дата: 16.11.2015 | Коментарі (0)

Ой, чарівниця осінь, справжнє диво!
І де знайти найкращі ті слова,
Щоб передати, як довкіл красиво,
Аж казка мружиться від сонця як жива.

Ось і завітало до  нашогог НВК Свято осені. А й справді як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято.  Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки  художників увіковічнювали її красу у своїх полотнах…  А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.
Святково прикрашена зала і лагідна музика зустрічали гостей, які прийшли на свято. Ще мить і на сцені з’явилася Осінь, розкидаючи довкола листя. Свято розпочалось. Одна  за одною з’являються дійові особи:  овочі, гриби, хлібороби, городники,звірі... Лунають пісні про осінь .  Майстерне виконання «акторів» супроводжується вдячними оплесками глядачі ... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: Lesjasm | Дата: 10.11.2015 | Коментарі (0)

Кожного дня спостерігаємо, як зранку крізь густі темні хмари пробиваються ледь – ледь помітні сонячні промінці. Легенькі промінці  немов ковзають по стомленій та  вологій від холодної роси землі. Ввечері густим білим павутинням тягнеться туман. І починаєш розуміти – вона прийшла. Прийшла осінь.

   А що ж таке осінь насправді? Можливо, це пора для прояву поганого настрою, депресії, коли дні стають коротшими, а отже, залишається все менше часу для веселощів та розваг? Та учні нашої школи  довели зворотнє. Взявши невеликий шматочок вільного часу, до смаку додавши активність, міленько нарізавши оптимізм, особливо не властивий учням  восени, приправивши це чудовим настроєм вийшло неабияке свято під назвою «Осінній бал», яке відбулось у нашому НВК .

Організували та провели свято педагог-організатор Григорів О.Й., та з ... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: Lesjasm | Дата: 23.10.2015 | Коментарі (0)

Документом визначено, що шкільні іспити учнів 4-х та 11-х класів будуть проведені у травні, учні 9-х класів складуть іспити у червні. Одинадцятикласники складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО.

Зокрема, випускники початкової школи з 10 по 20 травня пройдуть державну підсумкову атестацію з трьох предметів: української мовилітературн ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Lesjasm | Дата: 07.10.2015 | Коментарі (0)

Напередодні професійного свята, Дня учителя, учні 11 класу щиро привітали своїх педагогів. Кожен учитель – предметник, класний керівник, вихователі, перша вчителька та адміністратори одержали доземний уклін в’язку душевних слів – подяки від майбутніх випускників.
Ведучі Гарбуз Роман та Костів Уляна добре виконали свою місію.
Жеграй Н., Луняк В., Вишньовська Н. подарували незабутні хвилини гумору із шкільного життя. 
У виконанні дівчат і хлопців прозвучали пісні «Школа, школа», «Перша вчителька», «Класний керівник».
Також одинадцятикласники розповіли про важливість кожного предмета у житті людей.
Наприкінці свого виступу учні у ролі Ангела-хоронителя, Мрії, Надії, Любові, Краси та Побажання з теплом висловили свої сердечні вітання та подякували вчителям за те, що вчать добра, людяності і віри у краще майбутнє.

... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: Lesjasm | Дата: 06.10.2015 | Коментарі (0)

Сучасний світ живе бурхливим, стрімким життям. Вулицями мчать автомобілі та автобуси, тролейбуси та трамваї… Для того, щоб ваш шлях був безпечним, ви повинні знати правила дорожнього руху.
З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пасажирів, пішоходів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
Справжнім святом став День безпеки на дорозі в  Ремезівцівському  НВК для дітей  5 - 6 класів  , який був організований класними  керівниками :Григорів  Ю.Й. та Гонтар Л.І. Мета заходу – формувати у дітей знання  правил дорожнього руху, розвивати логічне мислення, пам’ять, увагу, виховувати бережливе ставлення до власного життя та життя оточуючих, культуру поведінки в громадських місцях, акуратність
Дітей було розділено на три групи: “Піш ... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: Lesjasm | Дата: 24.09.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів