Четвер, 25.04.2024, 04:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Картинки по запросу навчання вчителів інноваційної діяльності1 лютого у Ремезівцівському НВК відбулося навчання вчителів з теми «Освітня інноваційна діяльність навчального закладу». Під час практикуму обговорили  питання яким має бути сучасний вчитель.

Директор НВК Кіт Галина Михайлівна ознайомила педагогів з головними напрямками інноваційної діяльності навчального закладу, заохотила присутніх до обговорення і вироблення спільних дій.

У ході навчання  для своїх колег провела майстер-клас вчитель історії Жеграй І.М.. Учителі активно відповідали та приймали участь у обговоренні різних питань і завдань, які висувала Ірина Миколаївна. За такий короткий час було розглянено багато форм та метод ... Читати далі »

Переглядів: 555 | Додав: Lesjasm | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Ірина Миколаївна Жеграй  визнана найкращою вчителькою історії Золочівщини. Саме вона представляла наш район у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу, який відбувся з 20 – 27 січня. Ірина Миколаївна стала лауреатом обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2016».

... Читати далі »

Переглядів: 1057 | Додав: Lesjasm | Дата: 31.01.2016 | Коментарі (0)

29 січня – День пам’яті героїв Крут. Український народ щороку вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї, а її дата – 29 січня 1918 року – днем національної трагедії. 

До цієї дати в Ремезівцівському НВК була проведена лінійка – реквієм «Пам’ятай про Крути!» .Захід проводився з метою ознайомлення молоді з однією із трагічних сторінок історії України, виховання почуття поваги до тих, хто заради незалежності України віддав своє життя. Учасники заходу розповіли про події, які відбулися цього дня, а також  читали патріотичні вірші, пісні, присвячені героям Крут .
   Пам’ять полеглих Героїв вшанували хвилиною мовчання. 

... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: Lesjasm | Дата: 31.01.2016 | Коментарі (0)

22 січня Україна відзначала День Собо́рності — свято, яке відзначають щороку в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році.

Століттями розірваний український народ визволився з неволі — Наддніпрянщина вийшла з Російської імперії, а Західна Україна — з  Австор-Угорської імперії— і возз'єднався на своїй землі в єдиній Українській державі.

Цього дня у Ремезівцівському НВК відбулася тематична лінійка, яку підготувала педагог-організатор Григорів О. Й. Вона пригадала учням історичні факти, які були передумовою укладення Акту Злуки УНР і ЗУНР. Також учні переглянули відео «Акт Злуки: відтворення історичної правди».

... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Lesjasm | Дата: 27.01.2016 | Коментарі (0)

29 грудня 2015 року в Ремезівцівському НВК відбулися загальношкільні учнівські збори. 

Лідери  класів підготували звіти класів з питань успішності, поведінки, відвідування, участі у різний шкільних заходах за І семестр та поділилися планами на ІІ семестр. Голова учнівського парламенту, Жеграй Назарій, підвів підсумок роботи загальношкільного учнівського самоврядування та відзначив найактивніших лідерів нашої школи. 

... Читати далі »

Переглядів: 536 | Додав: Lesjasm | Дата: 30.12.2015 | Коментарі (0)

 9 грудня на базі Ремезівцівського НВК  відбулось засідання методичного об'єднання   вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури. Керівник ММО Лісова З.І. розпочала роботу заняття, ознайомивши  присутніх із планом його проведення.
        Учителями майстерно були підготовлені та проведені уроки . Педагоги  побували на цікавому і захоплюючому  уроці  з української літератури у 9 класі на тему: «Література українського романтизму. Поети – романтики», який провела  Лісова З.І.  На уроці засвоєння нових знань і формування вмінь панував дух патріотизму, адже у святково одягнених  вишиванках присутні у класі «сіли в романтичний човен» і вирушили  шляхами чарівного, незвіданого світу поезії, любові…Працюючи у групах, школярі  досліджували життя і творчість поетів – романтиків – П.  Гулака-Артемовсько ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: Lesjasm | Дата: 17.12.2015 | Коментарі (0)

З 7 по 13 грудня в рамках Всесвітнього тижня інформатики по всьому світу проходили уроки кодування «Година Коду» (Hour of Code). У цьому році Україна вдруге приєдналася до цієї глобальної освітньої ініціативи. 
Година Коду – це освітній проект, мета якого – продемонструвати, що навчитися основам програмування може кожен, незалежно від віку, соціального статусу або знань. 
У рамках ініціативи 9 грудня відбувся відкритий урок «Година Коду» у Ремезівцівському НВК. Під час уроку учні 5 - 11 класів пройшли базовий тренінг з основ кодування. Завдання зацікавили учнів і майже всі зуміли справитись з ними. Всі учасники "Години коду" отримали іменні сертифікати про участь в даному міжнародному заході. Учитель інформатики Смерека О.М. також пройшла тренінг, розв’язавши  головоломоки та отримала віртуальний сертифікат про проходження курсу.

... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: Lesjasm | Дата: 14.12.2015 | Коментарі (0)

11 грудня 2015 року  у Ремезівцівському НВК відбувся семінар-тренінг для вчителів на тему: «Педагогічний супровід дітей, які проживають у сім’ї обтяженій алкогольною проблемою», який провели працівники Руху «За тверезість життя».

У ході семінару було розкрито сутність надання соціальної допомоги таким сім’ям. Психолог Ірина Яців розкрила  причини, суть і наслідки алкогольного узалежнення.  Учителі почули про необхідність фахового та терпеливого ставлення до глибоко зранених дітей, які виростають в алкогольних сім’ях. Її виступ спричинив активне обговорення учасників семінару. Учителі задавали щирі запитання.

Користуючись сприятливою нагодою п. Ірина представила новостворений посібник «Дорогою зцілення», у якому подаються інструкції щодо праці з дітьми та підлітками із сімей, де є проблема з   ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Lesjasm | Дата: 14.12.2015 | Коментарі (0)

3 грудня  на базі Сновицької  ЗОШ І-ІІІ ст.. відбулось засідання ММО вчителів фізики, математики, інформатики Ремезівцівського освітнього округу. Робота ММО розпочалась  з відвідування уроку математики у 5 класі  по темі « Вимірювання і побудова кутів». В ході уроку учні чудово інсценізували казку про кути, показали прекрасні навики і вміння будувати і вимірювати кути, проявили кмітливість  при розв’язуванні  логічних задач, особливий інтерес виявили учні при відгадуванні  ребусів. Роботу засідання продовжила Новосельська Н.І., яка поділилась  досвідом роботи з організації  діяльнісного підходу на уроках  математики як головної умови забезпечення ефективності навчання.                                                               &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Lesjasm | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

Чи можливе? Чи таке можливе?
Чи в таке повірить чоловік?
Щоб родючі українські ниви
Народили 33-й рік?
 
       1933 рік. Найчорніший час в історії України. У світі не зафіксовано голоду, подібно тому, що випав тоді на долю однієї з найродючіших і найблагородніших країн.   Голодомор 1932-1933 років — це глибока рана в душі українського народу. Скільки болю, мук, жаху, брехні зазнав наш народ. Духовно-моральний стан сучасного українського суспільства свідчить про те, що голодомор був засобом для винищення, упокорення всього українського селянства. Вороги нашого народу спочатку нищили душу народу, внутрішні ... Читати далі »
Переглядів: 434 | Додав: Lesjasm | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів