П`ятниця, 19.04.2024, 08:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Мама! Мати! Матуся! Скільки спогадів, тепла і ласки таїть це магічне слово, бо називає людину, чия любов не знає меж, чиїми грудьми вигодувано цілий світ. Це перше слово, мовлене нами, на все життя залишається дорогим у серці. У хвилини радості й печалі пташкою надій злітає з наших уст, тамує біль. І саме цій найріднішій кожному людині, було приурочее сято, що відбулося 8 травня у актовій залі Ремезівцівського НВК «Мамо, тобі низесенько вклонюсь….». Для своїх любих мам виступали учні 6 класу ( класний керівник Жеграй І.М.), які підготували для них рядки ніжної поезії, чудові пісні, невеличкий танець та власноруч виготовлені букетики тюльпанів.

Переглядів: 455 | Додав: Lesjasm | Дата: 18.05.2015 | Коментарі (0)

Чорнобильський вітер по душах мете
Чорнобильський пил на роки опадає.
Годинник життя безупинно іде,
...Лиш пам'ять усе пам'ятає.
27 квітня учні 9 класу підготували просвітницьке заняття на тему «Ехо Чорнобиля».
Чимало вже минуло років з часу аварії на Чорнобильській АЕС, однак рани, завдані трагедією, не загоюються: скалічені людські долі, загублені  життя, сплюндрована  природа. Чорний день Чорнобильської  трагедії  продовжує  хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм чорним крилом, і тих, хто пізніше  народився далеко від покаліченої  землі. Цей день не пройшов  безслідно, він  розплодив по світу багато   трагедій;  він буде завжди поєднувати  всіх  одним  спогадом, одним сумом, однією  надією.
Наше покоління не було свідками цих подій, але ми ще й зараз відчуваємо наслідки аварії. З розповідей старших ми розуміємо, щ ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: Lesjasm | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

З нагоди святкування Міжнародного дня дитячої книги, який відзначається  в день народження Г.-К. Андерсена(02.04.1805- 04.08.1875) бібліотекою Ремезівцівського НВК було проведено ряд заходів:  це оформлення книжкової виставки, літературні читання, а також виховний захід « Нам без книг ніяк не можна». Свято книг підготували учні 5 класу. Ведучі розповіли про велике значення книг в житті кожної людини. На свято завітали також герої книг: Котигорошко, Харитя, Баба Яга, Незнайко. Інші герої книг прислали тільки телеграми, де вказали, чому вони не можуть прибути на свято. Учні повинні були відгадати, хто ж прислав ці телеграми. На завершення свята бібліотекар Замківська М.М. наголосила, що всі присутні мали можливість ознайомитися тільки з уривками творів та їхніми героями, всі інші книги та їхні герої з нетерпінням чекають своїх читачів у бібліотеці.    

... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: Lesjasm | Дата: 16.04.2015 | Коментарі (0)

Благословенна та ясна година,
Коли Буквар бере до рук дитина
Яка ж оце відповідальна мить!
Нехай Господь дитя благословить.

2 квітня,  напередодні весняних канікул  учні 1 класу прийшли святково одягнені й у піднесеному настрої. Адже цього дня наймолодші школярі прощалися зі своєю першою книгою – Букварем!
Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця книга ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами.
Здається, тільки вчора вони усі завітали до школи на перший дзвінок, а вже закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самостійно  читати казки, оповідання, вірші. Скільки зусиль вкладено для того, щоб подолати цю першу сходинку.  
 З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята, в житті маленьких першокласників, зібралися  вчителі, учні, батьки та рідні. Необійш ... Читати далі »

Переглядів: 681 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.04.2015 | Коментарі (0)

У період із 01 по 02 квітня 2015 року в навчальному закладі проходило свято ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я , метою якого було покращення фізичного самопочуття та активізації захисних сил організму дітей. Активними учасниками культурного заходу стали учні 1-11 кл, вчителі,  які позитивно ставляться до спорту та є прихильниками здорового способу життя. Усі учасники фестивалю весело провели час та зарядилися позитивною енергією.

 

Переглядів: 492 | Додав: Lesjasm | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

Напередодні весняних канікул, заступник директора з виховної роботи Чепак О.В., провела просвітницько-профілактичну  бесіду  з учнями НВК і ознайомила із правилами техніки безпеки під час весняних канікул (дотримання правил  дорожнього руху; правил  пожежної безпеки; поведінка біля водоймищ; дії при знаходженні незнайомих, вибухонебезпечних предметів; попередження всіх видів дитячого травматизму та правопорушень ) та наголосила про обов'язковість їх дотримання.

Більш детально з інструкцією з техніки безпеки під час весняних канікул учнів ознайомлять класні керівники та учнями будуть написані пам’ятки на весняні канікули.

... Читати далі »

Переглядів: 3674 | Додав: Lesjasm | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

1 квітня у Ремезівцівському НВК вчителем німецької мови Дацко М. В. було проведено відкритий урок у 6 класі на тему «Наша школа». Для виконання поставленої мети, вчителем використано наступні методи і форми роботи: робота в групах, індивідуальна робота, асоціограми «їжачки слів», ігри «поле чудес» та «на якому поверсі?», метод «діряві речення» , «мікрофон», музична пауза. Учні із задоволенням відгадували слова, з яких випливала тема уроку, назви шкільних приміщень і розміщували їх на плакаті із зображенням школи, доповнювали асоціограми та речення, читали і перекладали, співали пісню.За допомогою уявного мікрофона кожен учень мав змогу висловити свою думку про нашу школу. На уроці діти проявили надзвичайну працездатність та активність.

... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: Lesjasm | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

26 березня Шпиколоський НВК радо вітав вчителів іноземних мов Ремезівцівського освітнього округу ММО. Розпочалося ММО із виховного заходу на тему «Я – українець, я – європеєць», який підготувала вчителька німецької мови Буняк Оксана Михайлівна. Під час заходу гості разом з учасниками мали змогу подорожувати на чарівному кораблику країнами ЄС, познайомитись із літературними героями цих держав, насолоджуватись прекрасним співом дівчат українською та польською мовами. У заході також взяли участь і учні Ремезівцівського НВК: Леськів В., Жеграй Н., Куриленко Н., Вавриків І. Вони озвучили презентацію, підготовлену вчителями іноземних мов Франків Н. С. та Дацко М. В. Завдяки учням, всі присутні заочно побували у країні ЄС – Австрії, відвідали визначні місця держави, ознайомились із географічним положенням, символами, столицею Відень, видатними композиторами, та посмакували національними стравами країни. Презентація велася двома мо ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: Lesjasm | Дата: 30.03.2015 | Коментарі (0)

25 березня 2015 року у Ремезівцівському НВК відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів української мови та літератури. У засіданні взяли участь: методист РМК Паздзірська М.М.,  учителі української мови та літератури району, дирекція НВК.  Засідання проводила керівник школи педагогічної майстерності Лісова Зоряна Ігорівна. Тема заняття: «Використання інтерактивних технологій  на уроках української мови та літератури».
Керівник ШПМ  Лісова З.І. ознайомила присутніх із планом проведення засідання. Учителі – філологи побували на відкритому уроці з української мови у 8 класі на тему: «Звертання. Вставні слова. Тренувальні вправи», який провела  Лісова З.І. На уроці панував дух патріотизму, адже у святково одягнених вишиванках учні працювали над єдиною культурологічною лінією – рідна домівка, батьки, їхні настанови. Епіграфом до уроку були слова :        & ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: Lesjasm | Дата: 27.03.2015 | Коментарі (0)

Якщо бажаєте одержати неповторні відчуття, Ви повинні неодмінно відвідати Львів! З перших же хвилин Ви зрозумієте, що це – саме те місто, в яке варто закохатися на все життя. 
Березневих, сонячних вихідних вчительський колектив Ремезівцівського НВК разом з батьківським комітетом здійснили пізнавально – духовну поїздку до Львова. 
Наша дивовижна подорож розпочалася з храму-монастиря Святого Онуфрія. Нас гостинно зустріли брат Рафаїл, отець Віталій Попадюк і  наш парох отець Роман Кісіль. Вони повели  вузькими стежинами Високого замку,  де ми переживали Хресну дорогу укладену отцем Ігорем  Царем.  Піднявшись на верхівку, побачили неповторну панораму Львова. 
Далі рушили заплутаними вуличками до храму Єзуїтів, де стали учасниками Святої Літургії. Освячені Тайною Сповіді, Святим Причастям та сповнені  дарами Святого Духа з радістю,  любов’ю і миром  ми ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Lesjasm | Дата: 26.03.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів