Субота, 04.05.2024, 12:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:12
Виховна година «Увага! Діти на дорозі»

Завжди у нашому житті ми зустрічаємося із правилами. Вони є повсюди:  у школі, вдома, у громадських місцях, у транспорті тощо. Також правила супроводжують нас на дорозі. Ми можемо їх побачити у вигляді дорожніх знаків. Наше життя без транспорту, пішохідних переходів, світлофорів просто неможливе. Адже завдяки автомобілям, можна подолати значну відстань між районами чи населеними пунктами. Уявімо на хвилину, що цього всього немає. Тоді  на дорогах був би повний хаос та безпорядок.
Для того, щоб краще сприяти розвитку мислення, пам’яті, навичок поведінки на дорозі та уникнути ДТП,  була проведена виховна година на тему: «Увага! Діти на дорозі», яку підготувала  класний керівник  9 класу  Зоряна Ігорівна Лісова. На цьому уроці  кожен із нас справді став учасником дорожнього руху. Ким ми  тільки не були: і пішоходами, і мотоциклістами, і водіями, і велосипедистами, і пасажирами. Усі швидко ввійшли у свої ролі. Але, щоб бути правдивим учасником, перш за все необхідно знати правила поведінки на дорозі. Тому кожен учень розповів,  як мають себе вести всі учасники дорожнього руху. Щоби ще краще зрозуміти цінність правил у нашому житті, учні переглянули захоплюючий відеоролик, де мали змогу побачити і вивчити безліч дорожніх знаків.
Також на нашій відкритій годині був присутній шановний гість, якого всі ми добре знаємо. Він – випускник Ремезівцівської школи. Це представник дитячої кімнати міліції по справах неповнолітніх  - Гевко Ярослав Григорович. Його розповідь захопила всіх нас. Він ще більше поглибив наші знання про правила поведінки на дорозі, а також про порушення неповнолітніх і види покарань за це. Ми розпитували Ярослава Григоровича про те, що нам було цікаво чи незрозуміло. Багато запитань звучало на його адресу,  здебільшого про професію міліціонера, на що можна було почути таку відповідь: «На початку вчитися було важко, але згодом опанував навчання і почав привикати до цього режиму». Представник міліції ще й розповів про те, що на їхньому факультеті були не тільки хлопці, але й  дівчата. Після почутого  кожен із нас почав задумуватися над своєю майбутньою професією . 
На завершення виховної години заступник директора з виховної роботи Чепак Ольга Володимирівна подякувала класному керівникові Лісовій З. І. за таку нестандартну і водночас цікаву виховну годину. А також нашому гостю  Гевкові Я. Г. за те, що він знайшов вільний час і зміг відвідати рідну школу, у якій навчався та поглибити знання учнів про правила безпеки на дорозі. Дев’ятикласники теж подякували Ярославу Григоровичу за повчальну і захоплюючу розповідь.
Учениця  9 класу
Лісова Зореслава

 

Переглядів: 698 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів