Субота, 04.05.2024, 22:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


«Щоб з вами не трапилось ніякої біди – 
Будьте обережні на дорогах завжди! »

Під таким девізом 18 вересня  пройшла відкрита виховна година учнів 7-8 класів приурочена вивченню правил дорожнього руху та попередженню нещасних випадків на дорогах. У час, коли з кожним роком зростає кількість автомобілів, на жаль, збільшується і кількість  ДТП. Страшно, коли гинуть люди. А ще страшніше, коли це трапляється з  дітьми. Тому зрозуміло, наскільки важливо знати і виконувати ПДР. На виховній годині  класними керівниками Жеграй І.М. та Семчук О.Й. було підготовано інформаційний матеріал  про вимоги до велосипедистів, мотоциклістів,  права та обов’язки  пішоходів та пасажирів, водіїв.  Учні самостійно презентували пам’ятки поведінки кожного із учасників дорожнього руху а також отримали завдання проінформувати про н ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

Завжди у нашому житті ми зустрічаємося із правилами. Вони є повсюди:  у школі, вдома, у громадських місцях, у транспорті тощо. Також правила супроводжують нас на дорозі. Ми можемо їх побачити у вигляді дорожніх знаків. Наше життя без транспорту, пішохідних переходів, світлофорів просто неможливе. Адже завдяки автомобілям, можна подолати значну відстань між районами чи населеними пунктами. Уявімо на хвилину, що цього всього немає. Тоді  на дорогах був би повний хаос та безпорядок.
Для того, щоб краще сприяти розвитку мислення, пам’яті, навичок поведінки на дорозі та уникнути ДТП,  була проведена виховна година на тему: «Увага! Діти на дорозі», яку підготувала  класний керівник  9 класу  Зоряна Ігорівна Лісова. На цьому уроці  кожен із нас справді став учасником дорожнього руху. Ким ми  тільки не були: і пішоходами, і мотоциклістами, і водіями, і велосипедистами, і пасажирами. Усі швидко ввій ... Читати далі »

Переглядів: 698 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

Всі ми з нетерпінням  чекаємо прихід величавої і чарівної красуні - осені, яка дивує нас своїми барвами і кольорами. Адже в період  її господарювання ми збираємо щедрі дарунки і проводимо наше улюблене свято - квітковий вернісаж ( традиційну виставку квітів та декоративних композицій з природнього матеріалу). У виставці взяли участь учні 1-11 класів, які представили найрізноманітніші композиції, виготовлені не лише з квітів, а й з овочів та фруктів. Кожен клас старався зробити усе якнайкраще. За допомогою цього заходу діти змогли розкрити оригінальний підхід до дарунків природи.

... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

ЛЮДИНА СТВОРЕНА ДЛЯ МИРУ, 
А НЕ ДЛЯ ВІЙНИ,
НАРОДЖЕНА ДЛЯ РАДОСТІ,
А НЕ ДЛЯ ГОРЯ...
ФРАНСУА РАБЛЕ

Щороку, 21 вересня, в усьому світі відзначається Міжнародний день миру, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день присвячений укоріненню ідеалів миру як у відносинах всередині держав, так і у відносинах між усіма державами і народами.
Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб нам завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.
Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни, не залишили байдужими ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Lesjasm | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів