П`ятниця, 26.04.2024, 15:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Скільки б про СНІД не писали і не говорили, чомусь кожен з нас вважає, що ця хвороба існує деінде, тільки не поруч з нами – не в моєму місті чи селі, не в моїй області, не в моїй країні.
Проте статистика річ уперта, маємо нині страшні цифри: кожен 100-й мешканець України – ВІЛ- інфікований. Проблема СНІДу є особливо гострою і безжалісною саме серед молоді, масштаби поширення цієї невиліковної хвороби приголомшують. 
Саме тому, в рамках Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, у нашому НВК проведено ряд заходів на тему «ВІЛ та СНІД». Зокрема, під керівництвом педагога-організатора Григорів О.Й. та заступника директора з ВР Чепак О.В. було проведено просвітницьке заняття «СНІД – чума ХХІ століття». У фойє школи були розміщені плакати та стенди на відповідну тематику. Представники учнівського самоврядування провели по класах хвилинки інформації «Міфи та реальність про ВІЛ-інфекцію та СНІД» ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: Lesjasm | Дата: 03.12.2014 | Коментарі (0)

Тематичний ранок з  нагоди прощання із золотою порою, відсвяткували в Ремезівцівському ДНЗ «Сонечко». Захід підготували вихователі ДНЗ  Замківська М.М. і Чепак М.Р. та музичний керівник Курпіта М.П. . Під час свята дітки співали веселих пісень, танцювали, розповідали вірші  прославляли осінь за її красу та врожаї. Завітала до дітей і сама винуватиця свята – щедра осінь . На завершення вона усіх почастувала своїми дарами!

Малечу зі сцени проводжали щирі оплески та овації глядачів-рідних, які прийшли підтримати своїх діток та розділити радість свята.

... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: Lesjasm | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0)

Мово рідна! В тобі — мудрість віків, і зойк матерів, і пісня серця дівочого, і крик новонародженого. Світловолоса діво! Єдина печаль пройме, що не вистачить життя аби переплисти твій мовний океан. Бо ти є Вічність. Ти є Правда, Добро і Краса народу. То ж такою будь, мово рідна!     

                                                                                            & ... Читати далі »

Переглядів: 684 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.11.2014 | Коментарі (0)

«Твоя безпека залежить від твоєї поведінки!» - під таким девізом 24 листопада 2014р. у Ремезівцівському НВК  відбулося просвітницьке заняття проведене вчителем біології  Семчук О. Й., яким розпочався тиждень безпеки життєдіяльності. В житті кожної людини трапляються  ситуації, яких  можна було б уникнути, якби була можливість  заново прожити цей момент. Та життя одне, і бувають моменти, коли від нашого правильного рішення, поведінки у ситуації, особливо небезпечній – залежить  життя. І таку втрачену мить не виправити… Заохотити дітей до досконалого оволодіння правилами безпеки вдома, в школі, на вулиці, в Інтернеті,  переконати у необхідності знати їх і застосовувати в разі необхідності – це було основним завданням заняття. Наймолодші учасники мали можливість переглянути  мультфільм  про пожежну безпеку, а учні старших класів побачили відео фрагменти, у яки ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.11.2014 | Коментарі (0)

…21 листопада 2013 року. Холодний вечір. На головних площах Львова та Києва збираються студенти. З цього дня вони не ходитимуть на лекції, а їхнім домом на кілька тижнів стане Майдан. У руках цих юнаків та дівчат синьо-жовті прапори та плакати, а в серцях – гаряче бажання нової України.

Саме студенти, а не політики чи політичні партії стали двигуном динамічних суспільних змін. І це факт, який не підлягає сумніву.

Зі світлими поглядами, щирими усмішками та непохитною вірою в перемогу вони розпочали революцію Гідності. Революцію, що підняла мільйони! Це була справжня Революція Гарячих Сердець! Молодих сердець, запалених вірою. Революційний спалах,здавалось, може змести всю погань! Та ні – почали жорстоко вбивати. Один за одним гинули найкращі. Беззахисні, щирі, спраглі свободи люди…

21 листопад ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Lesjasm | Дата: 23.11.2014 | Коментарі (0)

      «Мертві не вибачать, живі не забудуть»…Під такою назвою у Ремезівцівському НВК вчителем історії  Жеграй І.М. та членами гуртка «Молода Просвіта»  був проведений виховний захід у формі усного журналу присвячений вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 рр. На заході учням та педагогам школи  були представлені відеоматеріали страшної трагедії, свідчення очевидців, звучали поетичні рядки про жахітливий злочин сталінського режиму.  
    Гірко і боляче перегортати ці трагічні сторінки історії, на очі навертаються сльози, однак заради пам'яті перед невинними жертвами, заради торжества правди над неправдою слід осмислювати Голодомор, слід пам’ятати, щоб подібна катастрофа не повторилася ніколи в історії людства ... Читати далі »
Переглядів: 543 | Додав: Lesjasm | Дата: 17.11.2014 | Коментарі (0)

14 жовтня у Ремезівцівському  НВК святкували знаменне свято – День українського козацтва та 72 річницю створення УПА. Уже стало традицією  щороку в цей день поринати в історичне минуле свого краю, вшановувати імена синів і дочок, які померли за свою землю - рідну Україну. 

Під вмілим керівництвом заступника директора з ВР Чепак О. В. та педагога-організатора Григорів О. Й. усі  присутні здійснили заочну мандрівку сторінками історичної України.  Спочатку ведучі свята – Смерека Х., Барабаш Х., Сипко Н. - зупинилися в гостях у славних лицарів нашого народу – запорізьких козаків. Гучними оплесками усі зустріли  юних козаків нашого НВК – учнів 7 класу (Сипко О., Гуляк О., Жуковський Р., Цвігун І., Польовий А., Чепак А.). Далі ведучі ознайомили присутніх із історичними  фактами  діяльності УПА, глядачі переглянули відеоролик «ОУН-УПА – діял ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: Lesjasm | Дата: 18.10.2014 | Коментарі (0)

Початкова ланка освіти фундамент шкільного навчання, адже саме тут закладається основа для формування особистості майбутнього громадянина. Вона має забезпечити подальше становлення і різнобічний розвиток особистості дитини; цілеспрямовано виявляти й розвивати її здібності в різних видах діяльності; створити умови для повноцінного засвоєння базового рівня освіти й уміння вчитися.

Щоб уміти навчати, педагогові необхідно постійно самовдосконалюватися. Першим його помічником є шкільне методичне об'єднання.

Відповідно до плану роботи 15.10 2014р. на базі Ремезівцівського НВК відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Ремезівцівського ОО за темою:"Використання парних та групових форм роботи в початковій школі". Присутні вчителі відвідали урок природознавства у 3 класі ( вчитель Криховець Г.Я.), переглянули презентацію з досв ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: Lesjasm | Дата: 18.10.2014 | Коментарі (0)

Вклонімося, друзі, вчителю своєму.
 Володареві слова і пера.
 Крізь біль і радість, роздуми і втому
 Любов його безмежна проросла.

         4  жовтня  у  Ремезівцівському  НВК святкували  -   День учителя… Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні. Доброю традицією стало в нашій школі напередодні  Дня  вчителя проводити день самоврядування.  Кожен з учнів, хто був у ролі вчителя, зрозумів, що це дуже нелегка справа.    День самоврядування надзвичайно важливий та потрібний захід. Цим ділом зайнялись учні 11 класу. Вони завзято готувалися кожен до свого уроку. Він відкриває перед старшокласниками таємниці вчительської майстерності, дає можливість зрозуміти, що собою являє професія учитель і, можливо, підказати шлях у майбутнє.. Учням було досить цікаво, але й надзвичайно ва ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Lesjasm | Дата: 14.10.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів