П`ятниця, 29.03.2024, 14:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Цікаво і захоплююче пройшла виховна година у 8 класі.  Вона  була актуальною, адже питання здоров’я в наших дітей є головним на сьогоднішній день. На ній була присутня дільнича медсестра ФАПу  с. Ремезівці Смерека Леся Олегівна. 
Годину розпочала класний керівник Лісова Зоряна Ігорівна, яка наголосила, що кожен повинен дбати про своє здоров’я, оберігати його , адже це одна із найважливіших умов активного життя людини на землі, успішного навчання в школі. 
Цей урок розпочався із вирішення проблемного питання  «На якому острові хочеш жити ти?». Звісно, всі учні з-поміж  слави , багатства, любові,  дружби вибрали острів здоров’я. Тоді  ми матимемо цей найцінніший скарб, коли «… у сильному, здоровому тілі дух зберігає рівновагу, і характер розвивається у всій своїй могутності». Учні також змогли прокоментувати цікаві та повчальні вислови відомих людей п ... Читати далі »

Переглядів: 1172 | Додав: Lesjasm | Дата: 26.12.2014 | Коментарі (0)

Згідно  «Панорами творчих уроків» учителем української мови і літератури Ремезівцівського НВК Лісовою Зоряною Ігорівною був проведений відкритий урок із використанням ІКТ у 8 класі з української літератури на тему: «Леся Українка. Розповідь про життя поетеси, її мужність і силу духу. «Ви щасливі, пречистії зорі». 
Навчальна ціль уроку: поглибити знання школярів про мужню поетесу Лесю Українку, перегорнути сторінки життя геніальної доньки українського народу, проаналізувати її програмовий твір, виховувати почуття пошани, любові до письменниці, її таланту.
Мотивація навчальної діяльності школярів була втілена  Зоряною Ігорівною відповідно до  мети уроку : « Кожен край народжує свого Поета, сподіваючись виявити себе через його Слово… Рідна земля виколисує і виховує свого Співця. І от зазвучав її голос – тихий і ніжний, проникливий і мелодійний, пристрасний і променистий &ndash ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: Lesjasm | Дата: 23.12.2014 | Коментарі (0)

19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. В цей день  кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю. 
Усі діти, з великим нетерпінням чекають Миколая. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться, за його заступництвом, до Господа, просячи, передусім, здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися...
Але чи знаємо ми, чому серед всіх святих саме Миколай є найбільшим прикладо ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: Lesjasm | Дата: 20.12.2014 | Коментарі (0)

Напередодні Дня святого Миколая представники учнівського самоврядування Ремезівцівського НВК вирішили привітати воїнів АТО. Учні стали «помічниками Миколая» і провели збір коштів серед учнів НВК на які було придбано нашим захисникам подарунки: комплект теплого одягу і солодощі, а також всі бажаючі написали солдатам листи вдячності і намалювали малюнки. До учнівської акції долучилися вчителі НВК і громадськість села.

... Читати далі »

Переглядів: 536 | Додав: Lesjasm | Дата: 20.12.2014 | Коментарі (0)

16 грудня в кабінеті інформатики Ремезівцівського НВК пройшов перший семінар-навчання для вчителів, які будуть брати участь в міжнародному проекті "Міксіке в Україні". 
Міксіке  - освітнє онлайн середовище надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати  власні  навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн- колекцію навчальних  матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту. Також   освітнє онлайн середовище Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи, між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи. 
На першому етапі реалізації проекту у нашому НВК успішно пройшли реєстрацію та освоїли платформу проекту вчителі.  
Другим етапом є реєстрація учнів у проекті. Цього тижня охоплено 50 % усіх учасників проекту. 
Наступним етапом проекту буде навч ... Читати далі »

Переглядів: 1382 | Додав: Lesjasm | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

З 8 по 14 грудня в рамках Всесвітнього тижня інформатики по всьому світу проходили уроки кодування «Година Коду» (Hour of Code). У цьому році Україна вперше приєдналася до цієї глобальної освітньої ініціативи. 
Година Коду – це освітній проект, мета якого – продемонструвати, що навчитися основам програмування може кожен, незалежно від віку, соціального статусу або знань. 
У рамках ініціативи 12 грудня відбувся відкритий урок «Година Коду» у Ремезівцівському НВК. Під час уроку учні 5 - 11 класів пройшли базовий тренінг з основ кодування. Завдання зацікавили учнів і майже всі зуміли справитись з ними. Всі учасники "Години коду" отримали іменні сертифікати про участь в даному міжнародному заході. Учитель інформатики Смерека О.М. також пройшла тренінг, розв’язавши 20 головоломок та отримала віртуальний сертифікат про проходження курсу.

... Читати далі »

Переглядів: 637 | Додав: Lesjasm | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

В рамках тижня іноземних мов у Ремезівцівському НВК вчителем англійської мови Франків Наталією Сергіївною було організовано та проведено низку заходів. 
Учні 1-4 класів відобразили свою любов до англійської мови у малюнках. Плакат “I love English” (“Я люблю англійську”) підготували учні 7-го класу.
У 5-6 класах була проведена бесіда “Скільки знаєш ти мов – стільки разів ти людина!”. Діти уважно слухали легенду, активно відповідали на запитання, засвоїли “10 золотих правил вивчення іноземної мови”.
У 10 класі було проведено відкритий урок на тему “Телебачення у нашому житті. Переваги та недоліки ”.
Справжньою окрасою предметного тижня був брейн-ринг між учнями старших класів “Подорож у англомовний світ”. Відкривали захід учні 8-го класу, які зачитували напам’ять англійською мовою вірші Р. Бернса  “Моє серце в верховині” та П. ... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: Lesjasm | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

Цього тижня Жуківська ЗОШ І-ІІ ст. радо вітала вчителів історії та географії Ремезівцівського освітнього округу на засіданні ММО. Вчителем географії Тарапатою Наталею Володимирівною проведено відкритий урок у  8 класі  «Загальна карта України. Загальний план будови поверхні, простягання низовин, височин, гір, річкових долин». Також увазі вчителів та учнів була запропонована географічна вікторина « Знайома і незнайома Європа», яка проводилась в рамках тижня географії, що проходив у школі. Наступний етап роботи вчителів ММО пройшов  у вигляді засідання методичної ради на якій розглядалися питання «Використання інноваційних технологій на уроках географії»(питання презентувала Тарапата Н.В.), « Організація діяльності учнів із різними джерелами історичних знань», «Методичне та дидактичне забезпечення вивчення інтегрованого курсу «Всесвітня історія. Історія України» в 6 класі&raq ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: Lesjasm | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

У нашій пам’яті вони назавжди залишились…
Трагічні події в Україні, починаючи з листопада минулого року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.
Днями у нашому НВК відбулась лінійка-реквієм «У нашій пам’яті вони назавжди залишились…», присвячена річниці Революції гідності та пам’яті воїнів, які загинули в АТО. Захід підготували учні 4 класу (Ваврикович Л.), 7 класу (Галян О.),  8 класу (Бандура Н.,Гайдар Юра, Гайдар Юля, Григорів І., Григорович В., Лісова З., Ониськів О., Ружицька С., Смерека Б., Смерека Н.), 9 класу (Смерека Х.), 10 класу (БірецькаГ., Гайдар Т., Гарбуз Р., Гевко З., Гевко О., Гонтар М., Жеграй Н., Костів У., Куриленко Н., Стечишин Н.) під керів ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: Lesjasm | Дата: 15.12.2014 | Коментарі (0)

В рамках «Панорами творчих уроків» , вчителем математики Ремезівцівського НВК, Чепак Ольгою Володимирівною, відбувся відкритий урок із застосуванням ІКТ в 10 класі  з алгебри і початків аналізу на тему «Розв’язування вправ (Ірраціональні  рівняння , нерівності та системи ірраціональних рівнянь. Корінь n-го степеня, та його властивості) ».
 Епіграфом уроку були слова Теодора Рузвельта: «Зробіть усе, що можете, застосувавши те, що знаєте, знаходячись там, де ви є…». 
Метою цього уроку було:узагальнити і систематизувати знання, уміння і навички  з теми  «Ірраціональні рівняння, нерівності та системи ірраціональних рівнянь. Корінь n-го степеня, та його властивості);розвивати математичне мовлення, вміння робити висновки; 
виховувати цілеспрямованість, відповідальність, розвивати навички самоконтролю і самооцінки, взаємопідтримки і взаємодопомоги;вихову ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: Lesjasm | Дата: 15.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів