Субота, 20.04.2024, 01:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Цього тижня Шпиколоський НВК радо вітав учителів української мови та літератури, світової літератури  Ремезівцівського освітнього округу на засіданні ММО. Розпочалося ММО із відкритого уроку «Написанння –н- та –нн- у прикметниках» з української мови у 6 класі, який провела Гайдар Галина Володимирівна. На уроці панував дух патріотизму, адже у святково одягнених вишиванках учні працювали над єдиною культурологічною лінією. Галина Володимирівна на уроці вивчення нового матеріалу використовувала  різні форми і методи: робота із таблицею, підручником, робота в парах (мотивація навчальної діяльності учнів), метод «Незакінчені речення», метод «Мікрофон», «Займи позицію», «Чиста дошка» (засвоєння учнями навчального матеріалу). Фізкультхвилинка проходила у формі мовної вікторини. Також увазі учнів був запропонований вибірковий диктант (почути прикметник, «піймати» його ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: Lesjasm | Дата: 27.02.2015 | Коментарі (0)

Довго щирими словами 
до людей промовлятиму я…
                                                                                                                       Л. Українка


25 лютого в 4 класі Ремезівцівського НВК проведено урок позакласного читання присвячений життю і творчості Лесі Українки. Під керівництвом вчителя Чепак О.П., четвертокласники здійснили уявну подорож сторінками усного журналу «Моє слово про поетесу.», де зустрілися не тільки з самою Л. Українкою, а й з героями її творів.
Учні вчитувались в Лесине слово «відвер ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

Кожен край, його земля і небеса, сонце і води, ліси й трави, що на тій землі виростають і тими водами напуваються, мають свою неповторну красу, вдачу   і долю свою. Кожен край народжує свого Поета, сподіваючись виявити себе через його Слово ... Рідна земля виколисує і виховує свого Співця. Народження Поета завжди відчувається природою — замовкають ліси і  вслухаються в свою тишу, на якусь мить зависає в повітрі краплина роси, що скотилася з соснової гілки. На якусь часину довше затримується призахідне  вечірнє сонце, зволікає згаснути, чогось чекаючи. З кожним народженням  Поета знову і знову народжується надія природи, надія народу. Мудрість природи і мудрість народу у тривожні для них часи проявилася у тому, що справді величезний талант було вкладено в серце і вуста слабосилої дівчини. І от зазвучав її голос — тихий і ніжний, проникливий і мелодійний, пристрасний і променистий — голос великої Лесі Українки.
... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

Мово рідна! В тобі — мудрість віків, і зойк матерів, і пісня серця дівочого, і крик новонародженого. Світловолоса діво! Єдина печаль пройме, що не вистачить життя аби переплисти твій мовний океан. Бо ти є Вічність. Ти є Правда, Добро і Краса народу. То ж такою будь, мово рідна!      
                                                                                                     Сергій Плачинда


  Щасливі ми , що народилися і живемо на такій чудовій землі – багатій і мальовничій Україні. Україна! В одному тільки слові бринить музика. Україна – це тихі води, ясні зорі, зелені сади ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: Lesjasm | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

Вас не забути і не стерти пам’ять,
Ваша душа горітиме в віках,
Ви не боялись ні зусиль, ні смерті,
Боролись серцем з миром на вустах.


20 лютого у Ремезівцівському НВК вшанували  пам’ять полеглих Героїв Небесної Сотні, які своєю сміливістю, відданістю сколихнули увесь світ. 
Лінійка-памяті розпочалася з виконання Гімну України. Було переглянуто тематичний фільм «Майдан. Хроніка подій». Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв Майдану, впавшим мертвими за світле майбутнє України. 

... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: Lesjasm | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

Афганська війна (1979–1989 рр.) залишила невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками, хто втратив друзів, синів чи батьків...
З нагоди Дня виведення військ з Афганістану у с. Ремезівці відбулася зустріч із воїнами-інтернаціоналістами. Учні школи  разом з гостями відвідали батьків та  могилу  загиблого воїна – афганця, місцевого жителя Вульчака Володимира Михайловича.
Воїни-інтернаціоналісти і зараз є прикладом для багатьох, адже яку б посаду не обіймали до своїх обов’язків ставляться дуже відповідально.
Війна, незважаючи на всю її жорстокість, не тільки розлучає, але й поєднує людей - тих, хто пройшов її дорогами, у кого є спільні спогади, – братні почуття зв’язують їх на все життя.  
Сьогодні учасники Афганської війни - це живі люди, які ходять нашими вулицями і яких треба також шанувати й пам’ятати, як і всіх героїв інших воєн.
< ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: Lesjasm | Дата: 14.02.2015 | Коментарі (0)

З 9- 13 лютого в Ремезівцівському НВК, під керівництвом вчителів математики, Чепак Ольги Володимирівни та Попадюк Галини Петрівни ,проходив  тиждень математики. План даного тижня включає в себе такі заходи:

 Понеділок 09. 02.:                                   

Відкриття тижня математики: „Бал цариці математики” 

Виставка математичних стінгазет і листівок: „Математика навколо нас”

Вівторок 10. 02.:

... Читати далі »

Переглядів: 687 | Додав: Lesjasm | Дата: 14.02.2015 | Коментарі (0)

Призові місця поділились:

 1 місце – Ремезівцівський НВК

2 місце - Золочівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

3 місце – Золочівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1

4 місце – Великовільшаницька ЗОШ І-ІІІ ст

5,6 місце – Сасівський НВК,  Вороняцька ЗОШ І-ІІІ ст.

Методист відділу освіти Олег Фомченко нагородив переможців, призерів та учасників змагань грамотами відділу освіти.

... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: Lesjasm | Дата: 12.02.2015 | Коментарі (0)

« Тут юнь прекрасна і свята встелила землю в мить єдину ».
…Зловісна ніч – її не позабути ! –
Пливла над полем, студеніла мла…
Лягла три сотня у бою за Крути,
За Україну у снігах лягла!..
29 січня учні і вчителі Ремезівцівського НВК, вшанували пам’ять молодих героїв, що 1918 року полягли біля залізничної станції Крути, захищаючи Українську народну республіку від більшовицьких загонів, які рвались до Києва. Їхній подвиг навічно ввійшов до літопису боротьби за незалежність Вітчизни, як одне із свідчень незламності духу українського народу, його вічним прагненням до волі і справедливості.
Вчитель історії Жеграй І.М. . підготувала коротку історичну довідку про бій під Крутами, та про політику тогочасного уряду. Ця героїчна й водночас трагічна подія знову показала прагнення українців жити на власній землі та святого обов’язку – боронити її.
Україна пишається мол ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: Lesjasm | Дата: 30.01.2015 | Коментарі (0)

У неділю, 18 січня, по всій країні українці вийшли на марш миру в пам'ять жертв теракту у Волновасі та жертв терору. 

У селі Ремезівці ходу розпочали від  подвір’я Ремезівцівського НВК. 

Велелюдна колона учасників ходи пройшла до центру села   скандуючи «Україна понад усе», «Слава Україні - героям слава!», «Слава нації – смерть ворогам», «Герої не вмирають».  У центрі села, біля фігури Богородиці  священики о.Роман та о.Богдан відслужили Молебень у часі війни та Панахиду за вбитими мирними українськими громадянами під Волновахою та в знак жалоби за всіма загиблими в Україні від рук терористів.

На заході виступили у ... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: Lesjasm | Дата: 18.01.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів