Четвер, 02.05.2024, 07:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Прощавай, Букварику,
В школі перший друже!
 
21 квітня - теплий, весняний день, у першокласників  Ремезівцівського НВК - свято. Адже цього дня наймолодші школярі прощалися зі своєю першою книгою – Букварем!
Саме з Букваря починається цікавий шлях до знань. Ця книга ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами.
Здається, тільки вчора вони усі завітали до школи на перший дзвінок, а вже закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самостійно  читати казки, оповідання, вірші. Скільки зусиль вкладено для того, щоб подолати цю першу сходинку. 
З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята, в житті маленьких першокласників, зібралися  вчителі, учні, батьки та рідні. Необійшлося і без гостей. Крім Букварика до першачків завітали нові їхні друзі - підручники: Читанка, Математика, Рідна мова, а також учн ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.04.2016 | Коментарі (0)

Не дивлячись на гарячу весняну пору учні Ремезівцівського  НВК  і їх вчителі знаходять час для активного відпочинку.   Кожні вихідні ми використовуємо для спілкування, одночасно поєднуючи це зі здоровим способом життя! 
У рамках місячника озеленення, прибирання  та  благоустрою і Дня довкілля, заступником директора з навчально-виховної роботи Смерекою О.М. та заступником директора з виховної роботи Чепак О.В. було організовано велоекскурсію “Стежками лісів району”.
Чудового весняного ранку наша шкільна родина зібралась на вилазку у ліс. Маршрут, в процесі, дещо був зімпровізований: Ремезівці - Шпиколоси  - Золота Липа   - Шпиколоси – Ремезівці  - Гевки – Вороняки - Ремезівці.  
Свою подорож,  учні разом з Лесею Мирославівною та Ольгою Володимирівною розпочали із молитви, біли каплиці Івана Хреститиля, що знаходиться на початку села Ремезівці, а далі шлях про ... Читати далі »

Переглядів: 712 | Додав: Lesjasm | Дата: 20.04.2016 | Коментарі (0)

Одним із найбільш радісних та урочистих свят у християн  є Воскресіння Христове. Важко собі уявити це свято без писанок.
 Цього тижня  у Ремезівцівському НВК відбувся майстер-клас «Великодня писанка» під керівництвом педагога-організатора Григорів О. Й., учасниками якого були учні та вчителі школи. Усі учасники майстер – класу добре підготувались до заходу, з великим задоволенням та натхненням розпочали розпис яєць.
Спостерігаючи за процесом, слід  зазначити, що навіть ті, хто вперше взяв писачок до рук, надзвичайно вміло та майстерно використовували його. У приміщенні пахло гарячим воском та фарбами. Навколо панувала тиша і кожен з присутніх малював свою писанку, вкладаючи у неї не тільки фантазію, але й душу. Учні та вчителі, які вперше спробували себе у цій справі, дуже хвилювалися і боялися, що в них нічого не вийде. Але писанка вийшла у кожного!
  

... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: Lesjasm | Дата: 18.04.2016 | Коментарі (0)

З нагоди відзначення Міжнародного дня дитячої книги, який святкуємо у День народження Г.-К. Андерсена, у Ремезівцівському НВК було проведено Свято книг та посвята учнів 1 класу у читачі. Захід підготували учні 5 та 1 класів  разом  із бібліотекарем  Замківською М. М.  Актовий зал прикрашений малюнками дітей про книгу та її героїв, на видному місці книжкова виставка: «Для тих, хто любить читати» .Ведучі свята ознайомили наймолодших друзів із великим значенням книг у житті людей, з правилами зберігання та користування ними. Не обійшлося свято  без її величності Королеви Книги, завітали сюди  Злий Чарівник та Добра Фея і звичайно ж Буратіно з його чарівним ключиком до знань. Для присутніх у залі були конкурси: відгадати назву казок; авторів віршів; автора оповідання про книгу. Учні 1 класу розказали вірші про книги і обіцяли гарно з ними поводитися, бути добрими читачами. Для них було  також організовано   ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Lesjasm | Дата: 08.04.2016 | Коментарі (0)

6 квітня в Ремезівцівському НВК відбувся Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня-2016". Цього року у ньому взяло участь 10 школярів.

Протягом 75 хвилин зосереджено працювали над конкурсними завданнями. Кожний з учасників отримав на згадку маленький календарик – візитку конкурсу.

Координатором конкурсу «Левеня» в нашому НВК є  вчитель фізики Григорів Юлія Йосипівна. Бланки відповідей учасників із супроводжувальною документацією відправлено на адресу організаційного комітету Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня-2016».

 Чекаємо на результати.

... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Lesjasm | Дата: 08.04.2016 | Коментарі (0)

Наймолодші знавці англійської мови виготовляли листівки із своїми іменами. Допомагала їм  у цьому вчитель Франків Наталія Сергіївна. Першокласники вивчили алфавіт і вже вміють написати свої імена англійською мовою. У процесі творчого завдання діти називали літери, згадували слова, які вивчили, співали пісні. До листівок учні прикріпили Герб України та смайлик, як символ того, що росте молоде та життєрадісне покоління справжніх патріотів.

... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Lesjasm | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

 
Навіть сонце здивувалось, що не видно нас
А ми просто зачитались,
Ми читали і сміялись,
Веселився клас.

 

 

Першокласники уже всі букви вивчили, першокласники уже читать навчилися. І тому вирушили на екскурсію в країну книг -  у шкільну бібліотеку. Там учні дізнались значення слів: бібліотека, бібліотекар, абонемент, формуляр. читальний зал, а також побачили безліч чудових книг. Діти захоплено розглядали полиці з книгами та слухали інформацію бібліотекаря про важливість книжки у житті людини. ... Читати далі »
Переглядів: 638 | Додав: Lesjasm | Дата: 04.04.2016 | Коментарі (0)

30 березня у Ремезівцівському НВК проведено відкритий урок з німецької мови у 5 класі на тему «У селі», вчитель Дацко Марія Василівна. 

На уроці учні за допомогою картинок із зображенням тварин повторили вже вивчену лексику, а також ознайомились із тваринами на сільському подвір’ї (гра «Хто це», «Відгадай тваринку»); доповнювали асоціограми («їжачок слів»); порівнювали розповідь із зображенням, виправляючи помилки. Цікавим для п’ятикласників був перегляд відео «Mac Donald Farm».

Урок був сповнений атмосферою доброзичливості, працьовитості та активності.

... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Lesjasm | Дата: 04.04.2016 | Коментарі (0)

До нас підібралась така довгоочікувана подія на яку всі з нетерпінням чекали і доклали нереальну кількість зусиль. Так, фінал баскетболу, який відбувся  в  Золочівській  ЗОШ 1-3 ст. №1  24.03.2016 року.
Запекла боротьба тривала  чотири години, участь взяли 7 команд із Сасова , Вільшаниці,  Плугова,  Сновичів і дві команди з Золочева, а також наші нестримні ремезівські спортсмени:
Жеграй Назар – 8 номер 
Гарбуз Роман – 7 номер
Луняк Володимир – 10 номер              Основний склад 
Гайдар Тарас – 9 номер
Гарцула  Дмитро – 6 номер
Смерека Богдан – 5 номер
Леськів Назар – 4 номер
Гайдар Юрій – 11 номер
Романів Ігор – 14 номер
Замостний Віталій – 17 номер
Чіпак Андрій – 16 номер
Перша гра « Ремезівці -  Вільшаниця» ... Читати далі »

Переглядів: 604 | Додав: Lesjasm | Дата: 27.03.2016 | Коментарі (0)

Задля розвитку ерудиції та кмітливості учнівської молоді, 23 березня 2016 року у Золочівській ЗОШ №2  відбувся районний етап інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». Учасниками гри були команди-переможці серед освітніх округів шкіл району. 
Гра була досить запеклою та складалася з трьох етапів. Протягом кожного етапу учасники проявляли високий рівень ерудиції та логічного мислення.   Команда Ремезівцівського НВК старанно готувалася, щоб гідно відстояти честь свого навчального закладу. Наші гравці: Барабаш Христина, Галян Оля, Григорів Ігор, Григорович Вікторія, Лісова Зореслава, на чолі з капітаном Гайдарем Юрієм показали добрі результати на протязі всієї гри. З найбільшою кількістю балів команда Ремезівцівського НВК виборола І місце і була нагороджена грамотою і символом мудрості - совою. II місце посіла команда Золочівського економічного ліцею, III місце – Зозулівський НВК. 
Вітаємо наших переможців!< ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів