Понеділок, 29.04.2024, 02:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:15
Велопоїздка «Стежками лісів району»

Не дивлячись на гарячу весняну пору учні Ремезівцівського  НВК  і їх вчителі знаходять час для активного відпочинку.   Кожні вихідні ми використовуємо для спілкування, одночасно поєднуючи це зі здоровим способом життя! 
У рамках місячника озеленення, прибирання  та  благоустрою і Дня довкілля, заступником директора з навчально-виховної роботи Смерекою О.М. та заступником директора з виховної роботи Чепак О.В. було організовано велоекскурсію “Стежками лісів району”.
Чудового весняного ранку наша шкільна родина зібралась на вилазку у ліс. Маршрут, в процесі, дещо був зімпровізований: Ремезівці - Шпиколоси  - Золота Липа   - Шпиколоси – Ремезівці  - Гевки – Вороняки - Ремезівці.  
Свою подорож,  учні разом з Лесею Мирославівною та Ольгою Володимирівною розпочали із молитви, біли каплиці Івана Хреститиля, що знаходиться на початку села Ремезівці, а далі шлях проклався до витоків річки Золота Липа, де учні мали змогу побачити красу весняного лісу, насолодитися співом пташок та відчути чудовий запах перших весняних квітів:первоцвіту, рясту , анемонів, медунки, гусячої цибульки.
Наступним місцем  на карті маршруту, де побували мандруючі  була церква Жінок Мироносець с. Вороняки, де учасники велопоїздки помолилися і  подякували Господу Богу за такий прекрасно проведений час, за поїздку яка чудово пройшла.
Свіжість, швидкість, спуски, підйоми, підвищена маневреність, болото... Учні  та вчителі були безмежно раді. Результат: цікаві краєвиди, смачне морозиво, море вражень, духовний відпочинок і,  в середньому, 10 км за плечами.
Усі повернулися додому натхненними на нові плани майбутніїх велопоїздок. Дякуємо всім за хороший день...

 

Переглядів: 709 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів