П`ятниця, 19.04.2024, 09:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16 березня у Ремезівцівському НВК відбувся І етап інтелектуальної гри "Що?Де? Коли?".
У змаганнях взяли участь три команди: Шпиколоського НВК, Сновицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та команда Ремезівцівського НВК «Еврика». Учні, які зацікавились цією грою, заслуговують на повагу, адже потрібно бути досить ерудованим, сміливим та кмітливим, аби гідно захищати честь своєї школи.
Обов'язки Феміди взяло на себе журі: педагог-організатор Шпиколоського НВК Град М.В., педагог-організатор Сновицької ЗОШ Дідула Н.,  педагог-організатор  Ремезівцівського НВК Григорів О.Й..
Ведучою даного заходу була заступник директора з виховної роботи Чепак О.В. Розпочалось все, як завжди, з оголошення правил гри. Питання були і складні, і прості одночасно, що змусило всіх добряче понервувати під час оголошення відповідей.
У результаті інтелектуальної гри  III місце Сновицької ЗОШ, II місце- команда Шпиколоського НВК), а ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (0)

Мамо, розкажи мені казку -
Про хитрого короля,
Про мудрого коваля,
Про красуню царівну,
Про сопілку чарівну,
Про бубликів в’язку,
Розкажи мені казку.
     Казка - давній і мудрий порадник. Це вона дає перше уявлення про добро і зло, правду й неправду, чесність, справедливість. Казка народилась у сиву давнину. Дитинство невіддільне від неї.
     Казка вчить, як на світі жить. Під таким девізом пройшов урок літературного читання у 2 класі Ремезівцівського НВК. Він був приурочений українському письменнику І.Я.Франку.
     Другокласники поринули у чарівний світ казки:тренували емоції, працювали над скоромовками і чистомовками, відгадували загадки, розгадували ребуси та кросворди, читали і обговорювали казку Івана Франка «Лис Микита». 
       На урок була запрошена бібліотекар сільської бібліотеки с.Ремезівці Гар ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (0)

17 березня 2016 року на базі Жуківської СЗШ І –ІІ ст. відбулось засідання ММО вчителів математики, фізики, інформатики Ремезівцівського освітнього округу. Робота засідання розпочалась відкритим уроком у 6 класі по темі « Дії над раціональними числами». Захоплююча гра-подорож повністю полонила увагу учнів.  Два екіпажі активно проходили етапи подорожі. Використані  на уроці інтерактивні методи активізували діяльність учнів на уроці. 
Грушанська О.Я. також поділилась досвідом використання інтерактивних методів на уроках математики і фізики  як засобу підвищення навчальних досягнень учнів.  Члени методоб’єднання переглянули і обговорили  сучасні прийоми та методи контролю  діяльності учнів на уроці.

... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (0)

Учні Ремезівцівського НВК  17 березня 2016 року активно включились  у Міжнародний математичний конкурс « Кенгуру». Усі з нетерпінням чекали, які  завдання – сюрпризи  підготовлені для них. Учні не були розчаровані.  Цікаві  нестандартні задачі  захопили усіх учасників конкурсу.

Переглядів: 807 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (0)

14 березня у ДНЗ Ремезівцівського НВК було проведено корекційно – розвивальне заняття «Казкотерапія».

У ньому взяли участь вихованці ДНЗ, та практичний психолог Шумінська Ірина Іванівна. Казка називалася «Лисичка і Журавель».

Казкотерапія  сприяє розвитку у дошкільників активності,самостійності,творчості,зв’язного мовлення. Дітям казки допомагають адаптуватися у колективі,навчатися дружити. Казкотерапія, звичайно, найбільш дитячий метод, тому через сприйняття казок ми виховуємо дитину,розвиваємо її внутрішній світ, даємо знання про закони життя і способи прояву творчої сили та кмітливості.

Вихованцям ДНЗ дуже сподобалося таке заняття, вони охоче долали перешкоди, щоб зайти до  хатинки Лисички на гостину і Журавля ,таких перешкод було 6:

Переглядів: 626 | Додав: Lesjasm | Дата: 18.03.2016 | Коментарі (0)

Відповідно до плану 17.03.2016р   у Ремезівцівському НВК  відбулося засідання ММО вчителів естетичного циклу Ремезівцівського освітнього округу.
В рамках засідання проведено відкритий урок з образотворчого мистецтва в 7-му класі  по темі: «Ікебана- традиційне мистецтво Японії.Створення аплікації ікебани».Урок провела вчитель образотворчого мистецтва Барабаш Г.В
Відкритий урок з християнської етики в 6-му класі по темі «Поширення добра у світі.Притча про закваску». Провела урок вчитель християнської етики Семчук О.Й
Курпіта М.П вчитель музичного мистецтва підготувала доповідь для членів ММО по темі «Музика дзеркало людської душі».
Під час засідання  панувала дружня, позитивна атмосфера, Учасники мали змогу власноруч виготовити аплікації ікебан. Море позитивних емоцій і вражень отримали вчителі та їхні вихованці. Нехай у  наших душах пан ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: Lesjasm | Дата: 17.03.2016 | Коментарі (0)

15 березня у Ремезівцівському НВК проводився  Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач – 2016»,  який провела  завідуюча бібліотекою – філіалом Гарасимишин О.М. Брали участь учні 6-7 класів (усього  24 учасники).   
   Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращих зразків української та зарубіжної літератури. Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Адже  книга - справжній маг. Читаючи твори, діти  уявляють себе чарівниками, здатними  розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів! Це свято книги, і тих, хто любить це нетлінне і вічне творіння людства.   
   Конкурс складався із окремих рубрик. Для учнів 6 класу – «Бібліотека», «Літературні герої» ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: Lesjasm | Дата: 16.03.2016 | Коментарі (0)

Відповідно до плану методичної  роботи з учителями фізичної культури  15  березня 2016 року у  Ремезівцівському  НВК  проведено семінар молодих вчителів фізичної культури.
У семінарі взяли участь методист РМК Фомченко О.О., учитель фізичної культури  Ремезівцівського НВК Чіпак Б.П.
Із вітальним словом до учителів  звернулася директор школи  Г.М.Кіт, яка коротко ознайомила гостей із навчально-виховним процесом у школі та побажала плідної і творчої праці.
Учасники відвідали урок фізичної культури  у 7 класі на тему «Баскетбол».
Методист РМК Фомченко О.О. наголосив на важливості морального виховання учнів на уроках фізичної культури, акцентував увагу молодих вчителів на тому, що інтерактивні технології найбільше сприяють формуванню в учнів практичних умінь та навичок, створюють атмосферу співробітництва, творчу взаємодію в навчанні. 
Педагоги поповнили свій баг ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: Lesjasm | Дата: 16.03.2016 | Коментарі (0)

А за вікном весна!
 
Переглядів: 671 | Додав: Lesjasm | Дата: 15.03.2016 | Коментарі (0)

У березневі дні на базі Сновицької   ЗОШ  І – ІІІ ст. Ремезівцівського освітнього округу відбулося засідання методичного об'єднання   вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури. Робота ММО розпочалась із виховного заходу «Розквітай же, рідна українська мово», який організований і проведений учителем – філологом Купин Н.П. Свято розпочала Надія Петрівна про значення  рідної мови для кожного із нас: «Нам, українцям, треба  леліяти рідну мову, плекати її, вчити своїх дітей, онуків, правнуків, - усе робити для розквіту українського слова, пісні, красного письменства». Учні – читці декламували поезії про мову, зворушливо звучала  «Молитва до мови» К.Мотрич; перегорнули сторінки скорботного календаря долі української мови. Майстерні здібності школярів  виявилися при інсценізації гуморески П. Глазового «Кухлик». Зворушливо линули твори с ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Lesjasm | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів