П`ятниця, 17.05.2024, 06:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Під такою назвою проведено лінійку учнівським самоврядуванням нашого НВК на чолі з міністром культури Галян О.(9 кл.). Ведучі Рапа Н. та Галян О. у своєму виступі наголосили, що доброта є необхідною і важливою у нашому житті. Кожна людина з ранніх літ зобов’язана виховувати і вирощувати цю безсмертну зернинку у своєму серці і віддавати іншим.
 Також учні мали змогу переглянути відео «Роби іншим добро і воно до тебе повернеться». Учні  початкових класів  взяли участь у конкурсі малюнків «Добро починається з тебе».  Для учнів 5-11 класів учнівським самоврядуванням проведено акцію «Мішечок добрих справ». Ініціативна група підготувала  папірці, на яких було записано по одній добрій справі і помістила їх у мішечок . Учні та вчителі витягували папірці із записаними добрими справами, які вони повинні виконати. Сподіваємося, що день доброти у нашому НВК переросте у щоденну потребу робити д ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Lesjasm | Дата: 23.11.2016 | Коментарі (0)

10 листопада у всьому світі відзначають День молоді. Це свято, яке можна охарактеризувати  трьома словами: сміх, забави, танці. І ми, звісно, теж не забули про нього. 
Тому  з нагоди Всесвітнього Дня молоді  актив учнівського самоврядування організував вечірній захід «Містер та міс школа – 2016», учасниками якого стали учні 8 – 10 класів. Отож, свято розпочалося. Ведучими та організаторами концертної програми були Лісова Зореслава та Смерека Марія. Упродовж заходу ми нікому не давали часу для смутку, адже музичні вітання нам дарував Смерека Назарій. 
І ось настала довгоочікувана хвилина. Команди вийшли на сцену. Претендентами на титул «Міс та містер школи – 2016» були:
1)    учні 8 класу - Смерека Уляна та Дацко Любомир;
2)    учні 9 класу -  Бузановська Юлія та Польовий Андрій;
3)    учні 9 класу -  Рап ... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.11.2016 | Коментарі (0)

28 червня 1996 року Верховною Радою українську мову було проголошено державною. Цей факт закріплено у Статті 10 Конституції України. Проте історична доля українського народу склалася так, що його мова не завжди функціонувала як державна, хоча вона входить до двадцяти найпоширеніших мов світу.
Тому 9 листопада – день української писемності та мови. Також ми вшановуємо пам’ять преподобного Нестора Літописця. 
І напевно, невипадково доля склалася так, що саме 6 листопада народився справжній цінитель українського Слова, вірний син України, поет, письменник,Будитель Галичини, наш земляк Маркіян Шашкевич. Цьогоріч  ми вшанували 205  річницю з дня його народження.
 Саме тому у нашій школі вчитель української мови та літератури Лісова Зоряна Ігорівна провела просвітницьке заняття, приурочене цим знаменним датам. Кожен мав змогу прослухати цікаві повідомлення про історію виникнення Дня української писемності та м ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Lesjasm | Дата: 21.11.2016 | Коментарі (0)

 У зв'язку з негодою в понеділок 14.11.2016 року відмінено навчання у школі. Повідомлення про поновлення навчання у вівторок буде завтра о 12.00 год.

Переглядів: 357 | Додав: Lesjasm | Дата: 13.11.2016 | Коментарі (0)

            6-8 листопада в Україні проводився Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності "Бобер 2016”.

Метою конкурсу є підвищення комп’ютерної грамотності дітей, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою, активізація творчої діяльності вчителів, надання статистичних даних результатів конкурсу для вдосконалення навчальних програм та підручників.

30 учнів нашого НВК взяли участь у цих змаганнях:

... Читати далі »
Переглядів: 542 | Додав: Lesjasm | Дата: 12.11.2016 | Коментарі (0)

26 жовтня по  04 листопада у нашому НВК проходив І етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2017", метою якого є виявлення та підтримка творчої праці педагогів, підвищення їхньої професійної компетентності, популяризація кращих здобутків освітян.
У конкурсі брали участь 5 учителів у різних номінаціях:
1. Смерека О.М. у номінації інформатика, 
2. Карабін Н.М. у номінації початкові класи,
3. Сукмановська Г.В. у номінації початкові класи,
4. Курпіта М.П. у номінації початкові класи,
5. Семчук О.Й.  у номінації біологія.
Журі конкурсу:
Кіт Г.М. – директор НВК
Жеграй І.М. – вчитель історії
Лісова З.І. – вчитель української мови та літератури
Чепак О.П. – вчитель початкових класів
Замківська М.М. – бібліотекар.
Кожен конкурсант представив свою візитку-блог вчителя та провів відкритий урок. Велика увага членами журі була при ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Lesjasm | Дата: 12.11.2016 | Коментарі (0)

До уваги кмітливих, веселих, винахідливих, логічних, послідовних, алгоритмічних програмістів Ремезівцівського НВК. 6-8 листопада 2016 року  відбудеться конкурс "Бобер - 2016" у нашому НВК
До участі запрошуються учні 2-11-х класів.
Демоверсію конкурсу 2015 року для ОС Windows та Linux та Пояснення до розв'язків всіх завдань  додано у "Архів завдань" на сайті http://bober.net.ua/
Обов'язково скористайтеся ними при підготовці до наступного конкурсу.
Просимо  подати заявку до  шкільного координатора вчителя інформатики Смереки О.М. до  25 жовтня.
Рекомендований благочинний внесок становить 16 гривень за одного учасника.

Переглядів: 419 | Додав: Lesjasm | Дата: 17.10.2016 | Коментарі (0)

14 жовтня наша країна відзначає свято -  День захисника України. Свято встановлено у 2014 р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві. Це свято є направду всенародним святом, бо захисниками Вітчизни є учасники національно-визвольних рухів ХХ століття, учасники Революції гідності, добровольці і військові, волонтери, діти і дорослі — всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу над російськими загарбниками.
Крім того, саме 14 жовтня традиційно відзначається як день україн ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Lesjasm | Дата: 13.10.2016 | Коментарі (0)

Сьогодні особливий день для тих,
хто книгу любить, поріднився з нею,
сьогодні свято – День бібліотек,
хай сяє нам щасливою зорею.
    Такими словами розпочали свій виступ учні 8 кл. Ремезівцівського НВК. Адже саме сьогоднішній день, 30 вересня, Указом Президента України було проголошено Всеукраїнським днем бібліотек. Це свято встановлено у зв’язку з великим внеском бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури та необхідністю подальшого підвищення їх ролі у житті суспільства.
    «Бібліотека і книга – нероздільні. Одним із основних завдань якої є зберігати і пропагувати книгу, як одне з найбільших досягнень людства», ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.10.2016 | Коментарі (0)

«Добром забуте серце обігрійте»
1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.
Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.
Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося їм пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які вони пронесли через усе своє життя. Бути їхніми  послідовниками – велика честь і відповідальність.
З нагоди цього дня, у Ремезівцівському НВК відбулася просвітницька лінійка «Добром за ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Lesjasm | Дата: 05.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів