Понеділок, 29.04.2024, 01:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:36
Будьте уважні на дорозі!

Сучасний світ живе бурхливим, стрімким життям. Вулицями мчать автомобілі та автобуси, тролейбуси та трамваї… Для того, щоб ваш шлях був безпечним, ви повинні знати правила дорожнього руху.
З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пасажирів, пішоходів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
Справжнім святом став День безпеки на дорозі в  Ремезівцівському  НВК для дітей  5 - 6 класів  , який був організований класними  керівниками :Григорів  Ю.Й. та Гонтар Л.І. Мета заходу – формувати у дітей знання  правил дорожнього руху, розвивати логічне мислення, пам’ять, увагу, виховувати бережливе ставлення до власного життя та життя оточуючих, культуру поведінки в громадських місцях, акуратність
Дітей було розділено на три групи: “Пішоходи”, “Велосипедисти” та “Пасажири”. Кожна група готувала та озвучувала основні правила пішоходів, велосипедистів, мотоциклістів, пасажирів, водіїв, а потім відповідала на поставлені вчителем запитання. На  занятті  було  проведено  ряд  конкурсів  :  « Відгадай  загадку», Гра  « Червоний  ,  жовтий  і  зелений»,  Гра « Перехрестя»  ,  де  учні  прекрасно  і  весело  демонстрували  свої  знання.  Учні  майстерно  розігрували  сценки  :  «Сигнали  світлофора», і  « Весела  подорож  з  братом  до  дідуся».    
Під час виховної години учні вкотре повторили правила, дорожні знаки, закріпили знання на практиці, і кожен із учнів дізнався, запам’ятав, зрозумів, повторив, зацікавився, а вдома розкаже молодшим братикам, сестричкам, знайомим про вивчене на занятті
Хай правила дорожнього руху будуть не лише вашими знаннями, а й практичними діями!  Будьте уважні на дорозі! Бережіть себе!

 

Переглядів: 568 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів