П`ятниця, 03.05.2024, 07:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:49
Засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів хімії, біології, основ здоров’я та природознавства.

   25 лютого Шпиколоський НВК радо вітав  вчителів хімії, біології, основ здоров’я та природознавства  Ремезівцівського освітнього округу на засіданні ММО. 
   Живемо у час, коли серце опановує тривога за завтрашній день, живемо у час, коли чи не вперше   за останні десятиліття  нас, українців, об’єднує  скорбота  за невинно пролитою кров’ю у ХХІ столітті в незалежній державі,  і єдине бажання – мир у нашій країні. Саме тому першочерговим завданням у кожному місті чи селі, установі, домівці, у кожному куточку є: єднатися цим спільним прагненням, яке підтримує у ці складні миті, яке об’єднує, спонукає змінювати себе, своє життя, свою країну…  Саме такими хвилинами – спогадів і пам’яті, любові, бажанням допомогти своїм прикладом  розпочалося засідання ММО. Учасники засідання  під час першої національно-патріотичної частини (під керівництвом заступника директора з НВР Балич Любові Григорівни)  «Ти себе Українкою звала» , присвяченої  144-ій  річниці  від дня народження Лесі Українки, мали можливість  побачити у очах дітей палке бажання наслідувати  Лесю Українку і в сьогоднішній воєнний час  з вірою дивитися у завтрашній день,  а найбільше  схвилювали і торкнули слова маленької дівчинки, яка уособлювала саму Лесю. Немов би голос самої поетеси відлунював у класі і немов би сама наша  матір-Україна  їх промовляла  в цю мить: » Ні! Я жива ! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає!». У всіх присутніх у серцях спалахнула віра у ці пророчі слова та  прагнення  робити щось добре, корисне для  майбутнього своєї країни, а у нас – вчителів чи не найвідповідальніше завдання – добре виховувати, професійно  навчати  тих, які творитимуть  це майбутнє.
     Після такого патріотичного збагачення  учасники ММО  продовжили  свою методичну роботу вже у стінах кабінету хімії та біології, де  вчитель біології Гуляк Леся Петрівна  провела екскурсію своєю творчою майстернею – навчальним кабінетом,  а потім  продовжила -  мандрівкою під час уроку у 8 класі на тему: «Різноманітність  плазунів. Значення та охорона плазунів» .  Різноманітність форм роботи,  активність учнів,  тісний  взаємоконтакт вчителя і учнів,  їхнє вміння миттєво застосувати на практиці почуте і опрацьоване, а головне – погляд вперед,  бачення  можливостей  застосувати сьогодні  набуті  знання    у завтрашньому  дні – не оминули уваги  учасників ММО.  У такому піднесеному  творчому настрої зустріч  продовжилася круглим столом «Форми роботи з обдарованими дітьми», де вчитель Гуляк Леся Петрівна поділилася досвідом роботи з обдарованими дітьми, адже у нашій країні – талановита молодь і маємо усіма можливими способами допомагати їй розвивати свої здібності. На заключному етапі ММО члени обговорили  питання програмного забезпечення для проведення лабораторних робіт з біології у 6-7 класах та провели взаємообмін  новинками науково-методичної літератури.
    Керівник міжшкільного методичного об’єднання учителів  хімії, біології, основ здоров’я та природознавства  Семчук О. Й. висловила подяку директору Галяну А.В. та заступнику директора з навчально-виховної роботи   Балич Л.Г., вчителю хімії та біології Шпиколоського НВК  Гуляк Л. П.  за співпрацю та сприяння у проведенні засідання ММО.

 Семчук О. Й., керівник міжшкільного методичного об’єднання учителів  хімії, біології, основ здоров’я та природознавства 

 

 

Переглядів: 469 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів