Четвер, 09.05.2024, 09:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:13
Всеукраїнський конкурс дитячого читанння «Найкращий читач- 2020 року»

   28 лютого у Ремезівцівському НВК відбувся  Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач – 2020»,  який провела  завідуюча бібліотекою – філіалом Гарасимишин О.М. Брали участь учні 6-7 класів.
   Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращих зразків української та зарубіжної літератури. Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Адже  книга - справжній маг. Читаючи твори,  діти  уявляють себе чарівниками, здатними  розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів! Це свято книги, і тих, хто любить це нетлінне і вічне творіння людства.   
   Конкурс складався із двох етапів: перший проходив у формі вікторини, яка містила певні рубрики - «Бібліотека», «Літературні герої», «Письменники», «Тварини», «Історія», «Українські народні казки», «Зарубіжна література», «Українська література».    Учні швидко реагували на питання і давали вичерпні відповіді.  Другий етап – це презентація улюблених прочитаних книжок. Школярі   змістовно, захоплююче, переказували зміст, перевтілювалися у героїв,  переконували однокласників у необхідності прочитати дану книжку.
  Атмосфера була насичена позитивом, святковістю та блищанням світлого розуму.
Переможцями І етапу конкурсу стали – Чепак Діана (учениця 6 класу). Гонтар Роксоляна (учениця 7 класу). Побажаємо їм перемоги і творчих успіхів у ІІ етапі.
     Олександра Михайлівна  подякувала всім, хто долучився до даного конкурсу, а саме: учасникам (учням 6-7 класів), організатору (Лісовій З.І. ), батькам та шкільному бібліотекарю (Замківській  М.М.).
   Не забуваймо, що книги просвітлюють душу, піднімають і зміцнюють людину, пробуджують  кращі прагнення, гострять її розум і пом'якшують серце. Читання – пожива для розуму і душі. Тож читаймо та й дітей до цього привчаймо!


Лісова З.І.,
учитель української мови та літератури

 

Переглядів: 432 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів