Понеділок, 06.05.2024, 16:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:12
Випускний вечір-2012
Білокрилими птахами пролітають роки,
За світанками нові стають небокраї, 
Відлітають у вирій малі дітлахи,
Вільним птахом у небо високе злітають.
12 травня у нашому НВК відбувся Випускний вечір. Це душевне, тепле, дуже зворушливе і трошки сумне свято, бо школа прощається з випускниками. Промайнув навчальний рік, наче комета на небосхилі, закінчилися контрольні роботи, державна підсумкова атестація і ось він – довгоочікуваний випускний вечір.
Свято почалося урочистою ходою випускників і молебнем у храмі. Офіційну частину розпочали чарівні ведучі свята десятикласниця Смерека Наталія та дев'ятикласниця Жеграй Христина. Почесними гостями заходу стали священики храму святого Димитрія УГКЦ о.Олег Пігій та УПЦ о.Богдан Януш та сільський голова Дмитро Лісовий.  
У цьому році завершили навчання 12 юнаків і дівчат. Ірина Галян за відмінні успіхи в навчанні  нагороджена Золотою медалю. Щирі слова побажання не втратити потенціал гарного старту та знайти своє місце у житті, пам'ятати педагогів і цінити все, що зробили для випускників їхні батьки прозвучали від директора школи Регети Д.А. Вчителі, батьки,учні школи приєдналися до привітань та побажали випускникам щасливої життєвої дороги! 
Цікавими моментами була насичена  урочиста частина. Десятикласники зняли фільм "Вокзал прощання", головними героями якого стали випускники. Сценарій написаний Смерекою Олею, режисура Копій Ліля, дівчина- помічниця режисера Гарасимишин Уляна. На вокзалі прощання справжній провідник- Попадюк Богдан. До випускників зі словами побажань зверталися найменші учасники свята - першокласники. Їм подарували пісні артистичні, талановиті вокалісти школи Галян Оля, Макогонський Василь, Лісова Зореслава, Смерека Наталя, Жеграй Христина. Не обійшлося свято без казкових героїв, роль Нафані виконав Жеграй Назар. І на останку слова вдячності прозвучали з уст випускників. 
Прощай дитинства золота країно!
Прощай, красива лялько, назавжди!
Прощай старенька легкова машино,
І тракторці, і міні-поїзди.
Прощай. собачко милий волохатий, 
Прощай, прекрасний світ казкових див,
Прощай, солодкий сон дитячих днів.
Прощай, чарівний океан уроків,
Дзвінків, контрольних і шкільних порогів,
Прекрасний, неповторний, світлий рай.
Переглядів: 1696 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 online_devo4ka  
0
Випускний видався на славу! Було дуже весело... Випускники ну просто чарівні)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів