Неділя, 28.04.2024, 09:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


02:05
Відпочинково - духовний табір "Відпочинок з Богом"

"Ми є родина у Христі"... Слова цієї пісні стали гімном відпочинково-духовного табору «Відпочинок з Богом», який відбувся при Ремезівцівському НВК  з 5 по 18 червня 2012 р. Ініціатор проведення такого табору - парох церкви святого Димитрія Солунського с. Ремезівці о. Олег Пігій.

Взяли участь у таборі 150 дітей, віком 6-18 років із с. Ремезівці.

Учасники табору крок за кроком прямували до пізнання справжньої істини. Діти намагалися стати добрими учнями Спасителя,  зрозуміти та оцінити вагоме значення ближнього у їхньому житті,  відчути важливу роль рідної землі.

Метою табору «Відпочинок з Богом» було спонукання дітей до добра і любові до ближнього; більше дізнатися, що таке доброта, турбота про інших, взаємодопомога, прощення і любов.

Важливою частиною кожного дня була Свята Літургія, діти  приймали Господа до своїх сердець у святій Тайні Євхаристії.  Сестри чину Святого Василія Великого Юліана, Домініка, Іринея,  яких запросив отець Олег на цей табір, засівали в дитячі серця зернятка Божої любові, використовуючи для цього всі можливі способи:  молитву, забави, танці, інтерактивні методи, пісню, презентації, відеоролики,  спортивнивні  ігри, інтелектуальні змагання,  танці, ігри, ватру, облаштували фан-зону перегляду футбольних матчів Євро -2012. Також у таборі були уроки англійської мови з Баран Т.З та цікава математика з Попадюк Г.П., екскурсійна подорож у Почаївську лавру, до озера Святої Анни, походи в урочище Соснина та смачні обіди від Мальської М.М.

Аматорами у таборі були вправні та веселі Смерека Наталія, Кіт Юлія, Жеграй Христина, Смерека Оля, Копій Ліля, які допомагали сестрам виконувати різні вправи.  

Впродовж табору діти  ще більше здружилися, вони стали одним цілим – великою родиною.

Таборова зміна пролетіла швидко, діти не зауважували як проходив день за днем. І ось так наступив день закінчення табору.

На закритті табору були присутні батьки та гості.  Отці чину Святого Василія Великого подарували  «Вечір духовної пісні»

Діти зрозуміли важливу істину, що життя є прекрасним тоді, коли воно кольорове.

Начальник табору Смерека О.М.





Переглядів: 1422 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів