Понеділок, 29.04.2024, 04:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:38
Відкрита виховна година «Дитячі інфекційні захворювання»

Цікаво і захоплююче пройшла виховна година у 8 класі.  Вона  була актуальною, адже питання здоров’я в наших дітей є головним на сьогоднішній день. На ній була присутня дільнича медсестра ФАПу  с. Ремезівці Смерека Леся Олегівна. 
Годину розпочала класний керівник Лісова Зоряна Ігорівна, яка наголосила, що кожен повинен дбати про своє здоров’я, оберігати його , адже це одна із найважливіших умов активного життя людини на землі, успішного навчання в школі. 
Цей урок розпочався із вирішення проблемного питання  «На якому острові хочеш жити ти?». Звісно, всі учні з-поміж  слави , багатства, любові,  дружби вибрали острів здоров’я. Тоді  ми матимемо цей найцінніший скарб, коли «… у сильному, здоровому тілі дух зберігає рівновагу, і характер розвивається у всій своїй могутності». Учні також змогли прокоментувати цікаві та повчальні вислови відомих людей про здоров’я та переглянути ілюстрації. Леся Олегівна  проінформувала всіх присутніх про те, як можуть впливати інфекційні захворювання на життя людини. Медична сестра поглибила знання учнів про ці хвороби. Леся Олегівна детально розповіла всім, які види інфекційних захворювань поширені у нашій місцевості та як запобігають  їх виникненню. 
Класний керівник Зоряна Ігорівна продемонструвала презентацію «Дитячі інфекційні хвороби», у якій кожен мав змогу знайти потрібну інформацію про скарлатину, коклюш, кір, вітряну віспу (вітрянку) тощо. Щоби краще вивчити, які хвороби поширені у нашій області та як із ними борються лікарі, школярі переглянули відеоролик з телепередачі «Формула здоров’я». Там кожен присутній міг побачити Львівську обласну лікарню, де лікують дітей з інфекційними захворюваннями. Лікар ділиться своїм досвідом та розповідає: «Коли у дитини починається інфекційне захворювання, яке характеризується температурою, кашлем та іншими симптомами, то її слід негайно привезти до найближчої лікарні». 
На закінчення виховної години заступник директора з виховної роботи Чепак Ольга Володимирівна подякувала класному керівнику Зоряні Ігорівні, дільничій медсестрі Лесі Олегівні,  всім присутнім гостям та учням за такий  багатий  і потрібний  у  наш час виховний захід , адже здоров’я  –  це найцінніший скарб!

Підготувала учениця 8 класу Лісова Зореслава 

Переглядів: 1179 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів