Неділя, 28.04.2024, 21:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


19:32
Вечір зустрічі з випускниками

Вже кожен з нас знайшов своє місце в житті, створив сім’ю, знайшов нових друзів. Проте в кожного бентежно стукає серце при згадці про шкільні роки. З’являється бажання зустрітись із шкільними друзями, пройти шкільним коридором, посидіти за своєю партою, зустрітися в рідному класі з однокласниками, з якими стільки років йшли пліч-о-пліч стежиною шкільних знань.

2 березня у Ремезівцівському НВК відбулася зустріч випускників. Випускники різних років завітали до школи на урочистий концерт, подарували квіти класним керівникам, усім вчителям промовили вдячне слово за терпіння, за їх мудрість і доброту.

Колишніх учнів привітала директор НВК Дана Антонівна Регета, яка розповіла про основні досягнення нашої школи, побажала усім гарного настрою і теплого спілкування.

Ведучими вечора  були Христина Жеграй та Назарій Криховець.

До вітань долучилися учні школи, які подарували присутнім чудові вокальні номери та артистичні інсценізації про шкільне життя «Іспит з історії»,  «Очевидне і неймовірне», «Школа у середні віки», ток- шоу з Віктором Наглієвим «За двері», «Новачки у пансіоні», «Сучасні українські бабки».

Кожен з випускників мав змогу звернутись із привітальним словом до рідних вчителів, а молодшому поколінню, дали кілька порад, настанов, поділились вже набутим життєвим досвідом.

Вечір продовжили фуршетом, де з усмішкою на вустах згадували шкільні роки, дізнавались, як у кого склалося життя і звичайно ж ділилися планами на майбутнє. Програму продовжила дискотека у стилі ретро.

Ну що ж, юність, школа, однокласники – ці слова можна промовляти безконечно. Вкладаючи в них всю свою душу та безмежну ностальгію. Життя невпинно біжить, залишаючи прекрасні спогади, а пам’ять свято береже все найдорожче, дні, коли нам було 17, 15, 13…. Рідна школа завжди з нами, вона залишиться у кожного в душі на все життя.

 

Переглядів: 1413 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів