Вівторок, 07.05.2024, 03:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


23:36
У таборі “Сокіл” відзначили Свято Героїв

Історія та сучасність України, українського народу – це твір героїв України, це діло людей, які віддали всі свої сили, і своє життя для добра Українського народу: його свободи і державності, могутності і процвітання. Україна – це діло героїв, які поставили добро рідного народу понад свої особисті та будь-які інші інтереси і були вірними своїй ідеї до останнього подиху.

Саме «Свято Героїв», 20 травня 2012 року відзначили у  спортивно-оздоровчому таборі «Сокіл» у селі Сасів, присвячене національно-визвольним змаганням українського народу в роки II світової війни та дню пам’яті жертв політичних репресій.

Розпочалося свято з 10 год. ранку. Після шикування усіх чот та звучання Славня України  начальник відділу освіти Золочівської райдержадміністрації Володимир Бартошик оголосив свято відкритим. Під маршову музику оркестру похідні чоти пройшли повз трибуну з віддаванням честі та з піснею.

Атмосфера радості та дух патріотизму наповнював присутніх. До свята організаторами було підготовлено багато цікавих конкурсів. Зокрема відбулися «Козацькі забави», конкурс святкових стіннівок, конкурс «Кращий стрілець» та приготування «козацького обіду».

На завершення було підведено підсумки. Переможцями визначено чоту – Ремезівський НВК, рій – Гончарівська ЗОШ I-II ст. В конкурсі «Козацькі забави» перемогла Гончарівська ЗОШ І-ІІ ст. В конкурсі святкових стіннівок перемогла  Струтинська ЗОШ І-ІІ ст. та Зозулівська ЗОШ І-ІІІ ст.. У конкурсі «Кращий стрілець»  Білокамінський НВК. У конкурсі приготування «козацького обіду» перемогала  Вільшанецька ЗОШ І-ІІ ст.  та  Тростянецька ЗОШ І-ІІІ ст.  Переможці конкурсів нагороджені грамотами відділу освіти та кожній школі подарували футбольний м’яч.

Участь у заходах взяли: 23 чоти ЗОШ I-III ст. (480 учнів), 18 роїв ЗОШ I-II ст. (108 учні), педагогічні працівники, гості, представники влади.

У святі взяли участь та вітали присутніх голова Золочівської РДА Ярослав Окрепкий, заступник голови райдержадміністрації Роман Сухецький, голова Золочівської районної ради Володимир Недзельський, голова Золочівського станичного братства ОУН-УПА ім. Шугая Ярослав Безпалько,   начальник відділу освіти Золочівської райдержадміністрації Володимир Бартошик, директор Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Богдан Кашалаба, голова товариства політичних в’язнів та репресованих  Ірина Посполіта, методисти відділу освіти райдержадміністрації Андрій Петльований та Олег Фомченко.

Приємно, що такі заходи проводяться на Золочівщині, адже це формує у дітей та молоді патріотизм, прагнення здорового способу життя, духовність та любов до рідного краю.

Слава Україні!

Героям Слава!

Із матеріалів: http://zolochiv.net

Переглядів: 923 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів