Понеділок, 29.04.2024, 01:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:54
Тиждень іноземних мов.

  «Хто розмовляє двома мовами, той проживає два життя». Під таким гаслом проходив тиждень іноземних мов у Ремезівцівському НВК під керівництвом вчителів іноземних мов (Кіт Г.М., Франків Н.С., Дацко М.В.). Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою у формі усного журналу «Подорож Німеччиною та Великобританією». Учні мали змогу уявно побувати в цих країнах і послухати цікаві факти про них. Цього ж дня пройшла акція «Будь ввічливим», метою якої було заохотити учнів вживати у своєму спілкуванні фрази та вислови іноземними мовами. 
    Протягом тижня учні всіх класів були задіяні у конкурсах: початкові класи – малюнок «Зима. Зимові свята», 5-7 класи – «Листівка до Санта Клауса і Діда Мороза», 7-11 класи – стінгазета «Святкування свят у німецькомовних та англомовних країнах», а також мали змогу взяти участь в інтелектуальному змаганні розв’язування кросвордів, ребусів, головоломок іноземними мовами. У вівторок для учнів 9-11 класів проведено краєзнавчу вікторину «Найрозумніший», метою якої було навчити учнів сприймати та розуміти іншомовне мовлення на слух, розвивати вміння усного спілкування, виховувати патріотизм і любов до рідної землі і шанобливе ставлення до інших народів, їх мов та культур. У ході вікторини командам було запропоновано такі завдання: «Візитна картка», «Фотоконкурс», «Далі, далі…», «Пантоміма», «Перекладач», «Відгадай загадку», «Подорожуємо Україною». Усі учасники вікторини нагороджені грамотами та призами.             Вчителями іноземних мов проведені відкриті уроки у 7 класі, а також бесіди з учнями 5-11 класів («Хто розмовляє двома мовами, той проживає два життя», «У мові відображається душа нації», «Маленькі поступки змінюють світ»). 
       На уроці англійської мови «Домашні обов’язки. Приготування їжі» вчитель Франків Н.С. продемонструвала учням їхні домашні обов’язки у формі гри, подала новий граматичний матеріал, закріплення якого пізніше перевірила роботою в парах. Цікавим для учнів була гра «Пантоміма», фізкультхвилинка «I `m a little teapot», робота з картками та розігрування діалогу в парах. На уроці німецької мови «Що і коли святкують особливо охоче» вчитель Дацко М.В. за допомогою презентації пригадала учням назви свят у Німеччині та Україні, а також час їх святкування. Учні охоче працювали в парах, біля дошки, складали діалоги, виконували завдання на картках. У кінці уроку, для закріплення лексичного і граматичного матеріалу, вчителем проведено аудіювання.
       Закінчився тиждень іноземних мов загальношкільною лінійкою, де учні початкових класів проявили свою любов до України за допомогою віршів англійською мовою і заспівали пісню про зиму. Усі найактивніші учасники тижня іноземних мов нагороджені грамотами.

Переглядів: 597 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів