Четвер, 09.05.2024, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:09
Тиждень англійської мови.

З 1 по 5 лютого 2021 року у Ремезівцівському НВК проходив тиждень англійської мови.

Англійська мова для школярів – це поєднання ігор, мультфільмів і цікавих розповідей, адже зацікавленість та бажання дитини – найкраща мотивація до навчання. Вчителі англійської мови Козюра М.В. та Масловська О.Б. ознайомили учнів з планом тижня. Розпочали ми його з перегляду мультфільмів англійською мовою та віртуальної подорожі у Великобританію. Учні з захопленням відтворили побачене у своїх креативних малюнках. Учні 3 та 4 класу брали участь у квесті «We love English». Команди активно змагалися та блискуче виконали усі завдання квесту. Учні 1-2 класів пригадували вивчені букви, з яких складали пазли і доміно «My favourite letter»,що сприяло розвитку творчості та пам’яті. Цього тижня учні 3 класу мали змогу побувати у ролі гравців відомої всім гри «Who wants to be a millionаіre», яка дуже їм сподобалась. Учні 5 класу з учителем англійської мови Масловською О.Б. підготували виставу «The Mitten». Чудова гра юних акторів приємно вразила, адже учні талановито перевтілились у своїх героїв. Протягом тижня у 4 та 5 класах проходив конкурс «The best reciter». Учні отримали яскраві емоції та натхнення вивчати англійську мову, адже це цікаво та весело!

Знавці англійської мови 6 – 8 класів брали активну участь у конкурсі віршів «My first poem» та виготовляли атрибутику Великобританії. З учнями 8 класу було проведено інтелектуальну гру «We know English».

Упродовж тижня шкільна громада мала можливість подорожували усіма частинами Великобританії, ознайомитись і доповнити свої знання традицій, побуту. На завершення учні 8 – 11 класів під керівництвом учителя Козюри М.В. взяли участь у TeaTime конференції, тема якої була «Importance learning English at school». Діти активно обговорювали питання мотивації до навчання, дискутували з приводу необхідності знати іноземну мову. Одинадцятикласники виступили із доповідями, у яких надали цікаву і корисну інформацію

про розвиток англійської мови і чому вона вважається універсальною мовою.

Активні учасники тижня англійської мови були нагороджені грамотами та подяками.

Переглядів: 346 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів