Неділя, 28.04.2024, 11:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:55
Свято останнього дзвоника минуло у Ремезівцівському НВК.

Старшокласники прощаються зі школою: останній дзвоник  30 травня 2014 року пролунав у Ремезівцівському НВК  для 14 випускників. 

Дітлахи традиційно зібралися на урочисту лінійку. Головним атрибутом свята цьогоріч стали вишиванки, у які вбралися діти. Крім того, Гімн України співали, як маленькі, так і дорослі дітлахи, прикладаючи руку до серця. 

Таки останні трагічні події об'єднали українців та кардинально змінили ставлення до своєї країни.

Урочиста лінійка традиційно, після виконання гімну України, розпочалася виступом директора Галини Михайлівни Кіт, яка також представила гостей свята:  отця Богдана Януша, Володимир Зіновійовича Бартошика  - начальника управління з питань молоді та спорту Золочівської РДА, Дмитра Володимировича Лісового – голови сільської ради. 

Учасники вшанували Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. Після цього відбулася церемонія нагородження учнів, які показали високий результат на олімпіадах та конкурсах різних рівнів, а також їх учителів.

«Сьогодні останній дзвінок сповістить про закінчення навчального року. Попереду – іспити і канікули. Але про вашу працю протягом року та її результати можемо говорити вже сьогодні. Ваш внесок в освіту – це вклад у своє майбутнє, у майбутнє рідного села, у майбутнє України.

Бажаю випускникам, щоб знання, отримані в школі, стали надійним фундаментом у розбудові щасливого життя. Учням, які продовжать навчання, зичу наснаги, міцного здоров'я, нових звершень і підкорених вершин.

Усім батькам, вчителям, працівникам школи дякую за те, що виховуєте свідому, патріотичну молодь. Бажаю вам благополуччя, міцного здоров'я і миру», - з такими словами звернулася  до присутніх директор НВК Галина Михайлівна Кіт

Навчально-виховний комплекс піднявся на новий щабель навчальних досягнень. Цьогоріч у школі найбільша кількість переможців турнірів та олімпіад за всю історію навчального закладу. Кращі учні отримали  похвальні листи, грамоти, сертифікати та подяки.

Про те, що НВК - один з найкращих навчальних закладів на Золочівщині, каже начальник управління освіти Володимир Зіновійович Бартошик, свідчать досягнення вихованців та педагогічного колективу закладу.

«НВК швидко розвивається, іде високими темпами вперед. Один з кращих не лише в окрузі, а й  на Золочівщині. Гордістю школи є її вихованці, вчителі. В НВК 5 педагогів – переможці  районного, обласного, всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» в різних номінаціях.

Наша країна зробила кардинальний крок на шляху свободи і демократії, обрала нового президента, вибрала європейський шлях розвитку. Все це вселяє надію на світле майбутнє, і творити його будете ви - наші випускники.
 
Дев’ять учнів здобули призові місця на районних, Двоє, Гуляк Уляна та Попадюк Богдан, в  обласних та  Попадюк Богдан на всеукраїнські предметних олімпіадах, Це найбільше досягнення учнів школи за всю її історію», - розповів він.

Сумним це свято стало для 11 одинадцятикласників, які в цьому році починають свій шлях у доросле життя. Випускники на чолі з класним керівником Лісовою Зоряною Ігорівною провели церемонію прощання з партою. Після цього молоді люди подарували глядачам прощальний вальс. Завершилися урочистості  лунанням  Дзвоника, який ознаменував завершення навчального року. Попереду у випускників іспити, тестування на вступ у Виші. 

У 11-класників ще попереду випускний вечір, а вже наступного тижня на них чекає тестування. 

Переглядів: 697 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів