Понеділок, 06.05.2024, 01:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:49
Семінар заступників директорів з виховної роботи в нашому НВК
  
28.03.2012 р. наш НВК гостинно зустрів заступників директорів з виховної роботи з усіх ЗОШ Золочівського району. Тема семінару " Правове та превентивне виховання школярів"
 Згідно плану семінару спочатку гості мали змогу побувати на відкритих виховних годинах та оглянути школу. Вони побували в кімнаті вишивки та відвідали кабінет заступника директора з виховної роботи. Згодом розпочався правовий КВК за участю учнів 9 і 10 класу під керівництвом вчителя правознавства Жеграй І.М. та заступника директора з виховної роботи Смереки Л.М. 
  
Захід був доволі цікавим і веселим. У складі високоповажного журі були запрошені гості. Усього було 5 турів. І тур - привітання. ІІ тур - дати визначення правовим поняттям, ІІІ тур - "розруліть ситуацію" (інсценізація сценок і аналіз ситуацій). Слід відзначити майстерність головних акторів сценок, вони були неперевершені і подарували усім присутнім величезну порцію сміху. ІV тур - Знання народних прислів'їв і V тур - конкурс капітанів.  Змагання були напруженим, команда" Еврика" (9 клас) впевнено перемагала та команда "Ерудит" (10 клас)  не здавала позицій і боролися до кінця.  
   
КВК захопив усіх, не тільки учасників, а й глядачів, це можна було спостерігати у конкурсі вболівальників. Перемогла дружба. Команди нагороджені головними призами Юридичними Дракончиками і бурхливими оплексами.  У перервах між конкурсами усіх присутніх розважали піснями чарівні голоси дівчат Лісової Зореслави та Галян Олі та гуморески у виконанні Менсовича Назара, Жеграя Назара і Замосної Юлі. 

   
Подальшу свою роботу заступники директорів з виховної роботи продовжили в кабінеті інформатики, де Смерека Л.М. представила свій досвід роботи у вигляді презентації та відеофільму "Шкільне життя ", а методист районного відділу освіти Питльований А.М. ознайомив усіх з планом роботи на наступні місяці. 
Швиденько проминув час... усі вчителі з гарним настроєм і приємними спогадами покидали стіни нашого НВК.

Переглядів: 797 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів