Понеділок, 29.04.2024, 09:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:24
Ремезівцівський НВК у соціально-культурному проекті «Нам пора для України жить »

Учениця Ремезівцівського НВК взяла участь  у  соціально-культурному проекті «Нам пора для України  жить » з нагоди відзначення 160-ї річниці з дня народження та 100-річчя з дня смерті Івана Франка.
В кінці квітня у Львівському національному літературно-меморіальному музеї імені Івана Франка відбулося нагородження учасників творчого літературно-поетичного фестивалю «Шкільна журналістика», відбулося нагородження дипломантів фестивалю «Шкільна журналістика»
З початку березня учні середніх загальноосвітніх шкіл Львова і області надсилали у відділ комунікацій та зв’язків з громадськістю Центру творчості дітей та юнацтва Галичини свої творчі роботи. 
Мета заходу цього конкурсу, спонукати учнівську молодь до прочитання творів І.Франка до українців та написання особистих вражень від прочитаних творів. До збірника увійшли твори талановитих учнів. Нариси, есе, оповідання написані на основі прочитаних творів Івана Франка «Украдене щастя», «Мойсей» та «Перехресні стежки». Автори тонко відчували характери франківських героїв, звички та передали свої сюжетні лінії кожного твору за допомогою влучного слова та майстерного пера. 
В конкурсі взяла участь учениця Ремезівцівського НВК Вавриків Ірина ( 10 кл), назва її роботи «Незламні духом», керівник заступник директора з виховної роботи Чепак О.В.
Конкурсні роботи були оцінені авторитетним журі.
Для Усіх запрошених на презентацію збірки була проведене екскурсія музеєм Франка, а учасників конкурсу нагороджувати грамотами, переможців – дипломами та нагородами, але найбільш очікуваним подарунком для всіх учасників була літературно-мистецька збірка «Нам пора для України жить» з роботами авторів: Фірс Ю., Вавриків І., Рудик М., Болкот М., Стефашко Є., Степанюк В., Яворська Х., Онишкевич Ю., Матвійчук Н., Малиш Б., Неборачок А., Сікиринська О., Андрус М., Олійник А., Козій Н., Пахольська М., Назар М., Близняк О., Костище І., Сенчук Т.
Всі присутні також мали можливість послухати лекцію доповідача Цюп’яка Івана Івановича – заступника директора з навчально-виховної роботи Львівської ССЗШ № 28, голови ЛОМГО "Юнацтво" на тему: «Іван Франко – Геній української нації» та відвідати екскурсію музеєм. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 641 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів