Субота, 04.05.2024, 05:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:07
Проект GoGlobal у нашому НВК

В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal разом з Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами розробили новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoGlobal camps». 
Більш ніж 3 тисячі шкіл з усієї України попередньо зголосилися цього року організувати мовні табори на базі навчальних закладів, та лише 127 з них, за результатами мотиваційного конкурсу, отримали статус «GoGlobal camps». Наш Ремезівцівський НВК входить в число переможців.
Відтак, 18 червня учасники табору «Країна мрії» радо вітали гостя із Великої Британії – волонтера Джеймса. Зустріч відбулась на подвір’ї школи, де учні у вишиванках влаштували флешмоб «Dreams come true». Нашому іноземному  другові також була подарована вишиванка. Продовжилось спілкування у великому колі знайомства, де кожен учасник відрекомендував себе і розказав про свою мрію. Пізніше учні представили путівники, які вони власноруч виготовили, та дали декілька порад Джеймсу, які куточки України йому варто відвідати. Після невеликої перерви учасники обговорювали традиції святкування свят в Україні та Великій Британії. В процесі спілкування учні ознайомили із особливостями українських свят нашого гостя, який в свою чергу поділився цікавими традиціями свят Великої Британії. Після смачного обіду учням було запропоноване творче завдання «Моє незвичне свято». Учасники табору здивували креативними ідеями: чудові назви свят, цікаві традиції, власноруч виготовлені із природніх матеріалів символи свят. Після презентації своїх робіт усі весело грали ігри на свіжому повітрі.

 

Переглядів: 580 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів