Неділя, 28.04.2024, 15:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:12
Осінній бал в Ремезівцівському НВК

Кожного дня спостерігаємо, як зранку крізь густі темні хмари пробиваються ледь – ледь помітні сонячні промінці. Легенькі промінці  немов ковзають по стомленій та  вологій від холодної роси землі. Ввечері густим білим павутинням тягнеться туман. І починаєш розуміти – вона прийшла. Прийшла осінь.

   А що ж таке осінь насправді? Можливо, це пора для прояву поганого настрою, депресії, коли дні стають коротшими, а отже, залишається все менше часу для веселощів та розваг? Та учні нашої школи  довели зворотнє. Взявши невеликий шматочок вільного часу, до смаку додавши активність, міленько нарізавши оптимізм, особливо не властивий учням  восени, приправивши це чудовим настроєм вийшло неабияке свято під назвою «Осінній бал», яке відбулось у нашому НВК .

Організували та провели свято педагог-організатор Григорів О.Й., та заступник директора з вих.роб. Чепак О.В. . Вони доклали чимало зусиль для того, щоб свято перетворилося на чарівну казку.

«Осінній бал - 2015» увібрав у себе всі найкращі особливості аристократичного та сучасного часу. Участь у програмі взяли учениці 8 класу (Галян Оля), 9 класу (Григорович Вікторія), 10 класу (Вавриків Ірина). Саме вони творили магію вечора: читали патріотичні поезії, співали, танцювали, підготували осінні композиції, спробували себе у ролі дизайнерів , виготовивши плаття із підручних матеріалів . Щоб все пройшло чесно і справедливо, до участі в конкурсах було залучене суворе жюрі у складі : Смереки Л.М., (ЗДНВР),  Чепак О.П. (голова профспілки), Чіпак Б.П. (вчитель фізкультури) .

Поки тривало голосування та підрахунок голосів, для гостей балу звучали сучасні пісні у виконанні Смереки Назара, Лісової Зореслави, Сипко Наталі. А також з глядачами були проведені різноманітні конкурси,  які вміло проводили ведучі свята Гарбуз Роман та Жеграй Назар. Той захват та іскорка в очах свідчили про те, що наші учні – всебічно розвинена та надзвичайно активна молодь.

 Головна мить усього вечора – оголошення результатів голосування. Титул «Міс Осінь - 2015»  та «Міс Глядацьких симпатій» отримала Вавриків Іра,  «Міс Вишуканість» - Галян Оля, «Міс Елегантність» - Григорович Вікторія

Після цього для гостей свята була проведена дискотека, під час якої всі отримали максимум задоволення та гарного настрою.

Переглядів: 567 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів