Субота, 04.05.2024, 20:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:47
Наш Учитель - наша гордість.

Ірина Миколаївна Жеграй  визнана найкращою вчителькою історії Золочівщини. Саме вона представляла наш район у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу, який відбувся з 20 – 27 січня. Ірина Миколаївна стала лауреатом обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2016».

Найкращий український педагог краю працює у Ремезівцівському НВК. За плечима в І.М. Жеграй – 21 рік педагогічного стажу. Має вищу освіту. Свого часу вона закінчила  історичний факультет Львівського національного університету імені І.Я. Франка за спеціальністю історія України.

Перше, що впадає у вічі при знайомстві, – освіченість й інтелігентність. Ірина Миколаївна своєю працею доводить, що йти в ногу з часом, запроваджувати нові методики викладання можна й у сільській школі. Адже учні – скрізь однаково допитливі. Справжній учитель зуміє зацікавити школярів; зокрема, так подати освітній матеріал, що наступного уроку діти чекатимуть з нетерпінням.

Чи не важко їй було змагатися у конкурсі з колегами?! 

У багатьох із них досвіду й педагогічного стажу значно більше, а в неї – бажання постійно вчитися та передавати свій досвід… Власне конкурс проходив у три тури на базі Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Його учасники презентували власні методичні напрацювання, виконували фахову роботу в режимі он-лайн, захищали освітні проекти, проводили майстер - класи.

Під час обласного етапу конкурсу представницьке журі оцінювало високий рівень фахової підготовки вчителів, сучасне бачення своєї ролі в освітньому процесі, мобільність та креативність.
Майстер-клас Ірини Миколаївни містив фрагмент уроку, побудованого на використанні ІКТ.  Під час конкурсу оцінювались також авторські блоги , а найважчим етапом, за її словами, було створення освітнього проекту.

Лауреат обласного конкурсу – не єдина відзнака І.М. Жеграй. ЇЇ учениця Ірина Вавриків цього річ стала переможцем ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.  ЇЇ вихованці  мають високі результати ЗНО.  Успіх учня – найкраща нагорода Вчителю!

Переглядів: 1061 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів