Понеділок, 06.05.2024, 02:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:45
Методоб'єднання учителів української мови і літератури та світової літератури Ремезівцівського освітнього округу на базі Шпиколоської ЗОШ І
У березні на базі Шпиколоської  ЗОШ І – ІІІ ст. відбулося засідання ММО вчителів української мови і літератури та світової літератури. Щедро і гостинно зустріла школа своїх відвідувачів  в особі заступника директора з навчально – виховної роботи Балич Л.Г.
    Засідання працювало плідно і творчо. Цікаво і захоплююче провела урок – дослідження з української мови у 7 класі  «Групи сполучників за будовою. Правопис сполучників» Вульчак Н.М. На уроці було використано сучасні форми і методи навчання та  ІКТ. Учні  із задоволенням працювали індивідуально і в парах, складали « Асоціативний кущ» про сполучник, заочно мандрували по Хрещатику, досліджували теоретичний матеріал, закріплювали вивчену тему  у практичній діяльності. Активно пройшла самоперевірка розподільного диктанту  і  взаємооцінювання творчих робіт. Наталя Михайлівна задала  диференційоване домашнє завдання. Підсумовуючи вивчений матеріал на уроці, провела евристичну бесіду і складання сенкану.  
Учасники ММО :  Лісова З.І. - керівник методоб`єднання, вчитель української мови та літератури (Ремезівцівський НВК) та Богонюк Г.Г. - вчитель світової літератури (Жуківська ЗОШ І-ІІ ст.) обговорили методику проведення сучасного уроку мови, поділилися досвідом висвітлення даної теми у своїх класах.
     
  Наступним актуальним видом роботи був проведений  майстер – клас «Розвиток культури мовлення на уроках української мови» і круглий стіл «Система роботи з обдарованими дітьми на уроках  української  мови та літератури».
   Підсумовуючи нашу роботу на засіданні, члени ММО  розкрили актуальні теми нової методичної літератури, наголосили на важливих завданнях учителя – словесника у наше сьогодення.
 
    На завершення ми пройшлися світлими  коридорами школи, відвідали класні кабінети, творчі лабораторії вчителів. Особливо запам’ятався всім обладнаний у місцевому стилі музей гончарства. Цікаві розповіді про творчі здобутки сучасної національної школи провели вчителі: Гуляк Б.П. і  Гайдар А.Г.  Вульчак Н.М. щедро обдарувала присутніх на засіданні гончарними виробами.
Засідання ММО має велике значення для підвищення фахового рівня кожного творчого педагога.

Переглядів: 1420 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів