П`ятниця, 03.05.2024, 04:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


23:49
Марш Миру у Ремезівцях

У неділю, 18 січня, по всій країні українці вийшли на марш миру в пам'ять жертв теракту у Волновасі та жертв терору. 

У селі Ремезівці ходу розпочали від  подвір’я Ремезівцівського НВК. 

Велелюдна колона учасників ходи пройшла до центру села   скандуючи «Україна понад усе», «Слава Україні - героям слава!», «Слава нації – смерть ворогам», «Герої не вмирають».  У центрі села, біля фігури Богородиці  священики о.Роман та о.Богдан відслужили Молебень у часі війни та Панахиду за вбитими мирними українськими громадянами під Волновахою та в знак жалоби за всіма загиблими в Україні від рук терористів.

На заході виступили учні Ремезівцівського НВК під керівництвом заступника директора з виховної роботи Чепак О.В. та педагога-організатора Григорів О.Й., які у своїх виступах зазначили, що саме сьогодні,  ми маємо, як ніколи, проявити свою любов до рідної Вітчизни. Саме сьогодні, коли керівництво «старшого брата» розпочало неоголошену війну проти волі, незалежності українців.

Мир України - не в руках Президента, Уряду чи  Верховної Ради України. Мирне майбутнє країни -  в руках звичайних українців. Вважаємо, що справою честі кожного з нас є присутність на сьогоднішньому Всеукраїнському Марші Миру.

Будь-яка людина, перебуваючи в здоровому глузді, розуміє, що війна – погано, мир – добре. Чому ж ще в біблійні часи пролунав голос у райських кущах : «Каїне, де брат твій Авель»? Чому трапилося так, що люди стали воювати один з одним із моменту усвідомлення себе людьми, чому на цілісність нашої держави посягнули вороги і багато наших земляків сьогодні мобілізовано до лав українського війська. Вони з честю відвойовують та захищають кордони нашої держави, борються за її єдність та цілісність. 

Словами особливої пошани, вдячності та молитви на заході були відзначені наші земляки-учасники АТО: Карабін Тарас - с. Ремезівці, випускник Ремезівцівського НВК, Лукомський Роман - с. Ремезівці, Варава Вадим – с. Ремезівці, Сукмановський Іван - с. Підгір’я, Сукмановський Андрій -  с. Коропець, випускник Ремезівцівського НВК, Вавриків Роман - с.Коропець.

На завершення заходу священики подякували усім за особисту присутність  у цьому Марші, за свідому громадянську позицію, за готовність кожного з нас стати на захист своєї держави супроти московсько-путінської агресії.

 

Переглядів: 700 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів