Понеділок, 06.05.2024, 16:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


02:05
Майбутнє лісу у твоїх руках
 Навесні все навколо наповнюється кольорами, звуками, запахами, і стає весело на душі. Усюди розпускаються квіти – проліски, фіалки, кульбабки…починається справжня краса. Ознака справжньої весни це не поява пролісків,  а садіння лісу.  Ця ознака актуалізується ще й тому, що нині настав час серйозного переосмислення людством ставлення до природи, час об`єднання зусиль у боротьбі за врятування біосфери планети, адже Земля у нас усіх одна. Це добре розуміють організатори та щорічні учасники всеукраїнської весняної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».
  
 Організаторами акції є Державне лісове агентство України, Товариство лісівників України, обласні і місцеві державні підприємства лісового господарства за підтримки Міністерства освіти і науки України. Вона є неоціненним вкладом у примноження лісових багатств та збереження екологічної рівноваги на планеті. Цей широкомасштабний захід націлений на поліпшення стану довкілля шляхом створення нових лісів. Продовжили цю добру справу цьогорічні учасники акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», які минулого тижня садили ліс. Треба зауважити, що не вперше учні нашого НВК садять ліс у рамках вищезгаданої акції. 
    
Виховання у школярів любові до природи завжди було і залишається одним із пріоритетних завдань освітян. Працюючи на природі, дитина пізнає всю важкість і важливість справи, яку робить. А ще набирається досвіду в процесі роботи, що не може залишити її байдужою до всього живого, вчить любити природу. Ця любов займає частинку дитячої душі і робить її чутливішою до навколишнього світу. Напевно, немало із цих вихованців в майбутньому стануть продовжувачами справи нинішніх лісівників, майстрами лісу чи лісничими і все своє життя віддаватимуть ту любов, яку колись їм прищепили, зеленому золоту рідного краю.
Треба відзначити, що школярам подобається працювати в лісі. Окрім садіння деревцят, вони завжди  беруть  активну участь у всіх конкурсах, які проходять під час акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»: пишуть прекрасні твори і навіть вірші на екологічну тематику, малюють малюнки, майструють годівнички для птахів.
   
Після завершення посадки всі школярі отримали солодкі подарунки за участь в акції та подяки від лісника.
 Через якийсь десяток років навесні  деревцята цього лісу нагадають уже дорослим юнакам і дівчатам про квітневий день 2012 року, про їхній внесок у майбутнє планети. 
Переглядів: 1096 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів