Середа, 08.05.2024, 17:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:35
квест «Стежками зарубіжної  літератури»

19 лютого для учнів 5 – 9 класів  у  Ремезівцівському  НВК було влаштовано цікавий та змістовний ігровий захід – квест «Стежками зарубіжної  літератури»..

         Гра розпочалася у  кабінеті зарубіжної літератури, учні  поділилися на три  команди – «Глобус» , «Олімп» та« Мовознавці» Кожна  група  отримала маршрутний лист. У ході гри діти відвідували зупинки, на які координувала вчитель зарубіжної  літератури Гонтар Л.І. 

       Команди  мали пройти 7 цікавих зупинок, а саме: « Патріотична», «Ребуси  від  Аліси », «Селфі – студія », «Говоримо українською», «Видатні  українці», »Літературний  прямокутник», « Математична». На кожній із зупинок їх очікували захоплюючі, цікаві, творчі завдання – відгадати казку, пояснити фразеологізми , розгадати  ребуси , кросворди … Шлях до вирішення завдань та отримання балів був захоплюючим і пізнавальним. Адже кожна з семи зупинок, містила цікаві завдання, до виконання яких гравці доклали максимум зусиль, продемонструвавши свої навички і розумову активність.

        Метою такого квесту стала не лише перевірка отриманих знань, а й спостереження за тим, як учні навчилися здобувати інформацію; прослідкувати та проаналізувати, чи готові учні   різних  класів до співпраці у не досить комфортних для себе умовах, чи можуть вони спілкуватися один з одним задля спільної мети?    

      Учасники заходу поділилися своїми враженнями від квесту. Їм сподобалась така форма свята, що навіть дзвінок не одразу змусив їх залишити локації. А це – вагомий показник того, що вони не лише перевірили свої знання, але й навчилися працювати в команді, слухати своїх капітанів, бути уважними та чемними.

За підрахунками балів:

І місце отримала   команда  « Глобус»

ІІ місце  «Олімп»

ІІІ місце « Літературознавці»

    Діти не тільки перевірили свої знання, а й отримали багато корисної  інформації  та  позитивних вражень, емоцій. Всіх  переможців   нагороджено  грамотами та   солодкими  призами.        Я  щиро дякую  учням за  активну  участь  у грі .!!! Ви-  найкращі !

 

Переглядів: 343 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів