П`ятниця, 26.04.2024, 15:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


20:35
Фінальна гра «Школи безпечного життя»

З метою популяризації здорового та безпечного способу життя та підвищення рівня практичної підготовки учнів до дій в ситуаціях, які становлять загрозу для життя людини, у Золочівському районі працівниками Золочівського відділу поліції спільно з педагогами було проведено проект «Школа безпечного життя». До програми цього проекту входило 11 тем, що допоможуть підліткам бути більш захищеними у нестандартних або й небезпечних ситуаціях, які можуть з ними трапитися у школі, на вулиці, в побуті, на дорозі.

Упродовж трьох місяців у нашому НВК в рамках проекту проходили інтерактивні тренінги.

16 лютого у Золочівській ЗОШ №1 відбулася фінальна Гра проекту «Школа безпечного життя».

Програма змагань складалась із наступних конкурсів:

- творчий виступ – презентація команди «Територія безпеки»;

- змагання «Лабіринт знань»;

- «Презентація постера соціальної реклами з безпеки».

Атмосфера, що панувала на змаганнях була дуже напруженою, тому передати її вкрай важко. Конкурси Фінальної гри проекту «Школа безпечного життя» оцінювало журі. За кожний конкурс журі виставило набрану кількість балів. Переможці визначились за максимальною сумою балів. Усі команди виступили цікаво, їхні виступи були наповнені радістю, учні розповідали про правила безпеки, співали пісні та бажали одні одним перемоги. Глядачі подякували усім командам щирими аплодисментами та вболіваннями.

Команда Ремезівцівського НВК «Шанс» у складі Петрової М., Смереки У., Галян О., Рапи Н., Цвігуна І., Гайдара Ю., Григорович В., Лісової З., Барабаш Х., Вавриків І. зайняла ІІ місце у цьому конкурсі і була нагороджена пам’ятними подарунками.

До участі  в грі команду готували: поліцейська Ольга Стебницька, заступник директора з виховної роботи Чепак О.В., педагог - організатор Григорів О.Й., практичний психолог Шумінська І.І., учитель правознавства Жеграй І.М. 

Вітаємо наших переможців!

 

Переглядів: 616 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів