Субота, 27.04.2024, 18:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:42
День Знань.
Ось і закінчилося ще одне, сповнене веселощів і радості, літо. Якби не впертий календар, то ми і не повірили б у це, адже зелень на деревах ще така свіжа, а небо таке пронизливо-синє і високе. Хоч і шкода розлучатися з веселим літечком, та, напевне, кожен із нас чекав початку нового навчального року, як великого свята. Адже цей знаменний день дарує зустрічі старим друзям, відкриває нові шляхи і народжує заповітні мрії.

Особливо трепетним це свято стало для першокласників, адже саме 1 вересня для них пролунав перший у їхньому житті шкільний дзвінок. Тож наша дружня шкільна родина поповнилась цього дня на 13 учнів. Юних школяриків прийняли надійні теплі материнські руки першої вчительки Галини Василівни Сукмановської.

Воістину, День Знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти та людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Тому у Ремезівцівський НВК у цей день прибуло багато гостей. Зі словами благословення до учнів, батьків, гостей звернулися священики: о. Віталій, о. Роман та о. Богдан.

Із напутніми словами до учнів звернулася директор НВК Д. А. Регета, яка також вручила кращим учням школи Похвальні листи за 2012-2013 н.р. Дана Антонівна подякувала педагогічному колективу, всім працівникам школи, громаді села, священикам за плідну співпрацю протягом 30-ти років її перебування на посаді директора школи і передала повноваження  своєму наступнику.

Начальник управління з питань освіти, молоді та спорту Золочівської райдержадміністрації І. Я. Божаківський привітав усіх присутніх із початком нового навчального року і представив нову дирекцію НВК: Кіт Г. М.- директор НВК, Смерека Л. М. – заступник директора з навчально-виховної роботи, Чепак О. В. – заступник директора з виховної роботи.

Зі словами вітання і побажань з нагоди Дня Знань до учнів, їхніх батьків, вчителів і гостей звернулася директор Г. М. Кіт, яка також представила молодих спеціалістів Ремезівцівського НВК, а саме: Дацко О. І. – вчитель початкових класів, Курпіта Н. М. – вчитель хімії та біології, Руда С. С. – вчитель англійської та німецької мов.

Голова сільської ради Д. В. Лісовий привітав учнівську родину із початком навчання і вручив першокласникам подарунки від агрофірми «Захід».

Наших дорогих першокласників із святом І Дзвоника привітали найстарші учні школи – одинадцятикласники і вручили першачкам пам’ятні подарунки.

І на завершення свята прозвучав перший дзвінок нового навчального року, який подали учень 11 класу Креховець Назар та учениця 1 класу Попадюк Ольга.

День Знань пройшов у Ремезівцівському НВК у дружній і теплій атмосфері під вдалим керівництвом ведучих свята Жеграя Н. (9 кл.)  та Гуляк У. (10 кл.).

Тож з початком нового навчального року вас, дорогі друзі! Бажаємо усім вам – і учням, і вчителям – творчої наснаги, наполегливості та великого терпіння! Нехай наступний навчальний рік стане для вас роком нових звершень, приємних несподіванок і незабутніх зустрічей!
Переглядів: 692 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів