Понеділок, 06.05.2024, 23:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:50
День Святого Миколая у нашому НВК
Через поле, через гай
Йде до діток Миколай
У білесенькій торбинці
Він для всіх несе гостинці.
   19 грудня - день святого Миколая Чудотворця, захисника дітей і дорослих, заступника бідних та покровителя подорожуючих. Малята, юнаки та дівчата, батьки, дідусі та бабусі з нетерпінням чекають його приходу та святкових подаруночків. Наша школа - не вийняток. Учні старанно вчилися, гарно поводилися, ретельно готувалися до свята та очікували солодких гостинців.
  Напередодні цього довгоочікуваного свята у школу завітав сам Миколай Чудотворець, роль якого прекрасно виконав учень 11 класу  Гарбуз Петро.  Поздоровити учнів та вчителів із дивовижним святом прийшов настоятель церкви  святого Димитрія о. Олег Пігій. З його появою у школі стало спокійніше, учні були слухняними, особливо наймолодші. Миколай розмовляв з кожною дитиною. Він розпитував їх про послух, про навчання та перевіряв знання молитов та правд віри. Жодна дитина не залишилась без уваги, цікавих вражень та смачного гостинця.
    Миколай також завітав до найменших діточок нашого НВК у садочок "Сонечко". Маленькі артисти закінчували останні приготування до концерту, крутилися біля дзеркала, приміряючи костюми, і повторювали святкові віршики. Побачивши священика, з радістю оточили його. Розповідали про своє, дитяче: подаруночки від батьків, шкільне життя, гарні вчинки і свої маленькі мрії. Отець Олег буває в школі і в будні і в свята. Спілкування з учнями – це завжди хвилини духовності. Дітки розповідали про історію улюбленого зимового свята, про Святого Благодійника та звісно про свої враження.  Гарно співали і декламували вірші. Усі присутні дарували Миколаєві чудотворцю усмішки та слова безмежної вдячності.

Підготувала учениця 11 класу Смерека Наталія.



Переглядів: 665 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів