Субота, 04.05.2024, 10:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 109
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


19:47
День Європи в Ремезівцівському НВК

 Європа - наш спільний дім. Європа - колиска усіх країн.

Шляхом  єдиним,прямуй  до мети.

Європа - це дім,де живе я і ти!

 Європа багатолика: єдина, близька, велика. Саме під таким гаслом відбувся захід святкування дня Європи в Ремезівцівському  НВК. Європейський союз – це сім’я демократичних країн. Що спільно працюють задля миру і процвітання. День Європи – це також нагода розважитися у Європейському містечку і більше дізнатися про унікальні культури Європи, багатовікову  історію країн.

Уявна повітряна куля занесла принца і дівчинку (Польовий А. і Григорович В.) в європейські краЇни. Перша країна ,яка радо зустріла мандрівника твору Сент-Екзюпері і нашу українку – це сонячна Італія. Видатна культура,мелодійна мова,надзвичайно смачна кухня. Офіційна назва-Італійська Республіка. Ця країна була представлена презентацією ,яку підготували і озвучили учениці сьомого класу (Ружицька Соломія і Ониськів Оксана). 

 Наступний візит  був до кДеньоролеви Англії. Ця країна асоціюється з холодним північно-західним вітром і туманом, але глядачі мали змогу переконатися в протилежному. Англія - це також країна кохання.  В цьому нас переконала учениця Гулай О., яка прочитала вірш “ U Make Me”    і Лісова З. з піснею  “ Please  be mine”.

 Ось на горизонті з’явилися теплі береги Іспанії. Зазвучали циганські мотиви і на зустріч нашим мандрівникам прийшла іспанська циганка, яка погадала і правду розказала ( у виконанні Макогонського В. і Гарбуза Р.), а пристрасть цієї країни нам показали учні Сноведецької ЗОШ, які затанцювали іспанський танець.

 Ще однією країною, яка має важливе культурне значення в економіці, туризмі і багатьох інших галузях є звичайно Німеччина. З нею ми познайомилися завдяки Куриленко Н., яка прочитала вірш на німецькій мові.

 Польща – західна найблища сусідка України. Нас з Польщою зближують не лише кордони, але й звичаї і традиції. Ми захопились польською культурою і з  задоволенням слухали пісні і вірші на польській мові у виконанні учениць  із Шпиколоського НВК і Жуківської ЗОШ, Ремезівцівського НВК( Галян О.) .

 Але все ж таки найкраща країна - це наша рідна Батьківщина. Україночки (Гайдар Ю. і Бандура Н.) ще раз нам доказали, що українці люди з чистою душою,  добрим  серцем і світлим розумом.  За що ми любимо нашу Батьківщину ми почули у вірші про Україну ( Лісова З.). піснях ( Лісова З. « Я жуву на рідній Україні) (Сноведецької ЗОШ). Кажуть немає козака без України. Так і України без козака. Ще зовсім юний, але уже відважний козак Гуляк  О. розповів нам про унікальні традиції українських козаків.

 Супроводжували все свято наших гостей ведучі – Смерека Х. і Костів У. і звукорежисер Проць Н. Відбулося воно завдяки вчителям іноземних мов Ремезівцівського НВК, Шпиколоського НВК, Сновидецької ЗОШ, Жуківської ЗОШ.

 Заківчився виступ проханням у Бога миру на всій землі і молитвою «Боже, великий єдиний» 

Переглядів: 574 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів