Понеділок, 06.05.2024, 21:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:52
Цікава подорож до Золочівського замку
Час пливе, як ріка: хвилина за хвилиною, день за днем, рік за роком. Зникають відомі люди, стираються з людської пам'яті визначні події, цілі епохи пропадають у небутті. Але є такі місця на які, здається, час не діє. Вони підкорили час собі-стали його володарями. Проходять віки, а ці місця не змінюються - стоять, демонструючи свою велич та гордість... Золочівський замок - фортеця, що нагадує величезний камінь, який зайняв свою нішу і який нікому не під силу зрушити з місця. Замок - справжня кам'яна перлина, архітектурна пам'ятка, що є гордістю не тільки міста, але всієї Західної України. 
11 червня 2013р. учні 2-4 класів Ремезівцівського НВК, під керівництвом Карабін Н.М. та Чепак О.П. здійснили цікаву, а одночасно і пізнавальну екскурсію до візитної картки м.Золочів - Золочівського замку.Привітні ескурсоводи зустріли нас біля воріт та повели захоплюючими стежками історії замку.При вході на територію замку, зліва, відвідувачів вітають сірі кам‘яні велети.Кам'яним гігантом стоїть замок на зелених пагорбах Золочева, гармонійно вписуючись у панораму міста. Та що там вписуючись, - він своєю холодною красою та середньовічним спокоєм творить, надаючи їй оригінального шарму. Серце цього кам'яного гіганту, неповторний Китайський палац.У дворі замку є ще Великий палац. Історія замку цікава і багата на історичні та романтичні пригоди.Діти із задоволенням слухали цікаву розповідь, задавали запитання, цікавились походженням експонатів. 
Набравшись вражень, виходимо через головні ворота по мосту, прямуючи в сторону міста. Крок за кроком віддаляючись від велетня з каменю, що, як і до нашого приходу, непорушно стоїть на пагорбі. 
Дорогою додому всі дружно гомоніли, ділячись приємними враженнями, що залишились від побаченого і почутого під час екскурсії.
Переглядів: 637 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів