Середа, 24.04.2024, 19:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:22
Президентські вибори у Ремезівцівському НВК

Вересневі дні стали важливою подією у житті шкільної громади Ремезівцівського НВК.  Усі учні та вчителі готувалися до виборів президента учнівського самоврядування. Інтрига тягнулася впродовж  усього дня. Кожному було цікаво, хто стане новим очільником нашої шкільної громади.
І ось нарешті, наприкінці робочого дня учні 5 -11 класів зібралися у приміщенні актового залу для чергових виборів. Засідання та голосування велося під пильним контролем заступника директора з виховної роботи Чепак Ольги Володимирівни та педагога-організатора Григорів Оксани Йосипівни. Вони детально розповіли усім присутнім про обов’язки президента та його помічників. На цю високу посаду було безліч претендентів. Страх, переживання, сильні конкуренти – все це підтверджувало важливість виборів. У запеклій боротьбі за пост президента учнівського самоврядування були учні 8 – 10 класів. 
Голосування розпочалося. Після завершення цієї місії учні обрали незалежну комісію, яка буде підраховувати голоси. Педагог-організатор Григорів О.Й. оголосила підсумки:
Когут Н. – 2 голоси,
Вульчак П. – 5 голосів,
Гуляк О. – 2 голоси,
Григорів І. – 8 голосів,
Гайдар Ю. – 5 голосів,
Лісова З. – 15 голосів,
Галян О. – 2 голоси,
Смерека М. – 7 голосів,
Смерека б. – 6 голосів,
Смерека Н. – 1 голос,
Смерека У. – 6 голосів.
За результатами голосування президентом учнівського самоврядування стала учениця 10 класу Лісова Зореслава. На посаду прем’єр-міністра (заступника президента) було призначено Григоріва Ігоря, оскільки він посів ІІ місце за найбільшою кількістю голосів. У трійку ввійшла Смерека Марія, яка стала секретарем і одразу ж приступила до роботи.
Не менш хвилюючі були і вибори Кабінету міністрів. Одноголосно очільником освітнього міністерства став Гайдар Юрій зі своїми юними освітянами (Смерека Р., Бандура  Бандура Н., Гуляк О., Черкалюк В., Грегорович Ю., Ваврикович Л., Чепак В.). Інформаційна нива поповнилося новими кадрами (Смерека Х., Смерека Ю., Польовий А., Дацко Л., Смерека В., Креховець С., Гевко М.) під пильним керівництвом Смереки Назарія. На чолі спортивного міністерства став Смерека Богдан та його команда (Гарцула Д., Романів І., Чепак А., Бандура О., Чепак В., Фірак О., Чепак Б.). У культурницькій галузі розпочала свою діяльність Галян Ольга разом із надійними помічниками (Барабаш Х., Григорович В., Жуковський Р., Смерека У., Стечишин М., Чіпак А., Грегорович Н.). Новим міністром економіки, переважною більшістю голосів, був обраний Жуковський Мар’ян та його молоді майбутні економісти (Смерека В., Леськів Н., Лісовий Ю., Гулай А., Гуляк М., Замостна З., Курпіта М.).
На завершення учні Ремезівцівського НВК ще раз привітали президента школи та всіх наближених осіб з новими посадами. Останні слова були сказані заступником директора з виховної роботи Чепак О.В.  про закриття засідання учнівського комітету. 
Будемо надіятися, що нові представники учнівського самоврядування будуть належним чином виконувати свої обов’язки, не підведуть шкільний колектив та захищатимуть інтереси школи на районному та обласному рівнях.


Зореслава Лісова,
президент учнівського самоврядування

 

Переглядів: 491 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів