Четвер, 25.04.2024, 13:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:48
Обласний освітянський Різдвяний фестиваль-конкурс «З Різдвом у серці»

У Львівському обласному Будинку вчителя відбувся обласний освітянський Різдвяний фестиваль-конкурс «З Різдвом у серці». Мета фестивалю: виявлення талановитих вчителів, працівників дошкільних, загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Завдання фестивалю - збереження та примноження культурно-духовної спадщини українського народу, його традицій, звичаїв та обряди, утвердження християнських цінностей, національної свідомості, почуття патріотизму і любові до рідної країни. Відзначення та популяризація кращих освітянських колективів і окремих виконавців.

         Конкурс оцінювало журі у складі:

-Заслужений артист України, соліст Львівського Національного академічного театру опери та балету ім..С.Крушельницької, викладач вокалу Львівської Національної музичної академії ім..М.Лисенка - Ковальчук Роман Ярославович;

-Заслужена артистка України, солістка тріо бандуристів «Червона калина» - Шуст-Назарчук Ірина Василівна;

-Заслужена артистка України, викладач вокалу Львівської Національної музичної академії ім..М.Лисенка - Гавриш Галина Іванівна;

- голова первинної профспілкової організації Львівського обласного Будинку вчителя – Романчак Віра Дмитрівна.

         У фестивалі взяли участь 12 творчих колективів Львівської області та міста Львова. На сцені Будинку вчителя виступили освітянські колективи та солісти. Кожний учасник вражав своєю неповторною сценічною культурою та оригінальними костюмами, автентичними колядками та щедрівками, жанровим різноманіттям.

       Золочівський освітянський край  з колядкою " Дві тисячі років тому" презентувала наш учитель музики Курпіта Мирослава Петрівна. Вона  стала призером (ІІ місце) в номінації "соло". Пишаємось своїм учителем. Наснаги Вам і творчих злетів!

 

 

Переглядів: 586 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів