П`ятниця, 29.03.2024, 17:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:33
Новорічно-різдвяна феєрія у Ремезівцівському НВК

Зараз триває новорічно-різдвяний період… Закінчилися свята, але радість і прекрасний настрій не полишає нікого.
    Серед такої чудової атмосфери ми не забули і про шкільне свято – бал-маскарад. Головними героями нашого свята були учні 5, 7, 8, 9, 10 класів, які дивували та розважали всіх гостей заходу. Розпочали дійство наймолодші учасники –  п’ятикласники, які вразили кожного своєю новорічною казкою «Снігуронька». Продовжили захід учні 8 класу. Вони створили танцювальну композицію, але на сучасний мотив.
    Найбільш гумористичним та феєричним був виступ десятикласників під керівництвом їхнього класного керівника Лісової З.І. . Комічні сценки зачаровували публіку веселим настроєм та давали позитивний заряд енергії. 
Наша «сучасна чоловіча збірна по біатлону» у складі Гайдара Юрія та Леськіва Назарія довели ще раз не лише своєму тренеру Смереці Назарію, але й всім глядачам те, що вони справді спортсмени, професіонали своєї справи. 
Шкільна проблематика є дуже актуальною в теперішній час. У сучасного покоління свої принципи, життєві орієнтири, тому їх не завжди розуміють дорослі. І тому психолог Ірина Іванівна(Григорович Вікторія) та класний керівник Ірина Миколаївна (Гайдар Юлія) намагалися зрозуміти такого важкого підлітка та провести бесіду разом із його батьком (Гайдар Юрій, Леськів Назарій).
    Новий рік – це свято, яке потребує певної підготовки, а головне – дружньої компанії. І тому, відома всім пара Танька і Володька (Лісова Зореслава та Гайдар Юрій), вирішують свої важливі передноворічні питання.
    Музичні вітання лунали з уст учениці 10 класу Зореслави Лісової, яка дарувала кожному щастя, злагоду, любов та приємні емоції.
    Ведучими цього масштабного заходу були семикласники, які і підвели до завершення наш захід, продемонструвавши глядачам новорічне дійство.
    Завершальним привітанням була пісня-побажання учениці 9 класу Галян Ольги «На дворі Різдво».
    Дякуємо нашим талановитим юним акторам за чудове дійство. Другою частиною свята був новорічний вечір для старшокласників. 
     Нехай мир та добро панують у кожній родині. З Новим роком та Різдвом Христовим!


Зореслава Лісова,
президент учнівського самоврядування

 

Переглядів: 595 | Додав: Lesjasm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів