Вівторок, 16.04.2024, 15:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Ремезівцівський ЗЗСО

Меню сайту
Наше опитування
Що допомагає Вам у підготовці до ЗНО?
Всього відповідей: 66
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Іван Франко - людина глибоких знань та незвичайних можливостей, джерело безупинної енергії та руху. Він був письменником, перекладачем, літературознавцем, лінгвістом, публіцистом, економістом, політичним діячем, філософом, фольклористом, істориком.  
   «…Невеликий, хоч сильний мужчина. Велике чоло, сірі, трохи холодні очі, в лініях бороди щось енергійне, уперте …А заговорить — і вже здивує, як ця невисока фігура росте й росте перед вами, мов у казці. Вам стане тепло й ясно од світла його очей, а його мова здається не словом, а сталлю, що б’є об кремінь і сипле іскри. Сильна, уперта натура, яка цілою вийшла з житейського бою!..» -  писав  М. Коцюбинський. 
     2016 рік  оголошено роком Івана Франка з нагоди відзначення 160 - річчя від дня народження і 100- річчя від дня смерті великого українського письменника. Відбуваються заходи, присвячені його творчо ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.02.2016 | Коментарі (0)

«Українська мова – барвистий килим самоцвітів, що віками ткали генії нації і прості люди, які називають себе українцями. Кожне слово в ній – коштовний камінь з десятками граней. Наша мова – це криниця духовності і моралі, дзеркало українського менталітету, доброти, душевності, щирості»,- такі чарівні слова звучали на святі мови.
Урочистою просвітницькою лінійкою розпочався предметний Тиждень, присвячений Міжнародному дню рідної мови.  До присутніх звернулася   учитель української мови та літератури Лісова З.І., яка наголосила на важливості  значення предметного Тижня для школярів.                      

Ведучими учнями свята були - Лісова З., Ружицька С.-  (9 клас).    Розпочали захід словами: "У кожного народу є своя мова. І, як сказав Панас Мирний, «поки жива мова в устах народу ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: Lesjasm | Дата: 25.02.2016 | Коментарі (0)

Героям  слава !
20  лютого – ще одна героїчна сторінка  в історії нашої держави.

22 лютого 2016 року учні  і вчителі  Ремезівцівського   НВК   на просвітницькому  занятті  вшанували памʾять Героїв Небесної сотні. Із щемом у серці  і сльозами на очах вдивлялись в обличчя вічно юних  Ангелів Небесної сотні, в обличчя  змужнілих  чоловіків, які віддали найдорогоцінніше – власне життя за наше краще майбутнє. Присвячений Героям Небесної сотні відеоролик « Мамо, не плач. Слава Героям» до глибини душі  зворушив кожного із нас. До Небес  злинула спільна молитва за полеглих патріотів.
Вічна слава  Героям!
Пам'ять про них завжди буде в наших серцях.
Горить свіча і памʾяті  сльоза
Додолу з неї краплями стікає.
Земля ридає, плачуть Небеса –
Героїв Україна пам' ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Lesjasm | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

       Мови – це важливо!” – цей вислів обрано ЮНЕСКО гаслом Міжнародного дня рідної мови. 21 лютого представники всіх націй і народностей у світі відзначають Міжнародний день рідної мови.  
    Ми українці також долучаємось до святкувань. Саме тому напередодні цього свята першокласники загадували, коли ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Lesjasm | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

З давніх-давен у суспільстві існує приховане протистояння між чоловіками та жінками. Виникають питання: Хто сильніший? Хто красивіший? Хто розумніший? Схоже, що цим питанням зацікавилися і наші лідери учнівського парламенту.
13 лютого 2016 року у  нашій школі відбулася інтелектуально-розважальна шоу-гра «Хто зверху», яка одразу захопила глядачів та учасників гумором та цікавими конкурсами. Учні 8-11 класів  взяли  активну участь у підготовці та проведенні цього заходу. Команда хлопців та дівчат продемонстрували свій інтелект, увагу та команду єдність. Гра була цікавою та напруженою. У конкурсах  «Збери літери», «Показуха», «Хто я?», бліц «Чоловік» або «Жінка», «Я знаю», «Зірки вряд», «Дивоглядки» із невеликим відривом у 9 балів перемогу у боротьбі цього разу здобули хлопці, але дівчата обіцяють у боргу не залишатись. ... Читати далі »

Переглядів: 837 | Додав: Lesjasm | Дата: 15.02.2016 | Коментарі (0)

27 років тому, 15 лютого 1989 року, остання колона радянських військ була виведена з Афганістану.
Таким чином закінчилася більш ніж дев`ятирічна війна , участь у якій взяли понад 150 тисяч військовослужбовців  з України.
З нагоди Дня виведення військ з Афганістану, у с. Ремезівці відбулася зустріч із воїнами-інтернаціоналістами. Ці мужні чоловіки розповіли присутнім про свою службу в Афганістані, висловили свій погляд – погляд людей, які пройшли через цю війну, на ті події. Бо молоді люди йшли туди не за орденами і медалями – вони свято вірили, що виконують свій інтернаціональний обов’язок. Учні школи,  разом з гостями, відвідали батьків та  могилу  загиблого воїна – афганця, місцевого жителя Вульчака Володимира Михайловича.
Пам’ять наших земляків, воїнів-афганців – це болюча історія українського народу. Про неї потрібно пам’ятати, її потрібно згадувати, адже багатьом матеря ... Читати далі »

Переглядів: 567 | Додав: Lesjasm | Дата: 15.02.2016 | Коментарі (0)

2 лютого 2016 року в Ремезівцівському НВК відбувся майстер-клас з використання SMART-дошки для педагогічного колективу школи на тему “Використання мультимедійної дошки як одна з вимог сучасного освітнього процесу в умовах інформаційного суспільства” під керівництвом вчителя інформатики Смереки Олександри Мирославівни.

Мета: ознайомити вчителів з основами та принципами роботи мультимедійного комплексу, програмного забезпечення SMART Notebook 11. Підвищення компетенції вчителів у максимально ефективному використанні нових інформаційних, комунікаційних та інтерактивних технологій, стимулювання становлення нової культури педагогічного мислення. Познайомити присутніх з основними способами використання інтерактивної дошки на уроках.

Учасники ... Читати далі »

Переглядів: 1048 | Додав: Lesjasm | Дата: 10.02.2016 | Коментарі (0)

Карантин завершився!

11 лютого 2016 року відновлюється навчально-виховний процес в освітніх навчальних закладах Золочівського району.
 
Переглядів: 430 | Додав: Lesjasm | Дата: 10.02.2016 | Коментарі (0)

З нагоди відзначення Дня охорони праці у 2016 році, в Україні проводиться конкурс малюнків «Охорона праці очима дітей», метою якого є привернення уваги суспільства, в тому числі свідомо активної молоді, до існуючих проблем у сфері охорони праці. 
Учні Ремезівцівського НВК стали активними учасниками  цього конкурсу, який проходить у трьох вікових категоріях: 
І – від 6 до 10 років;
ІІ  – 11-14 років;
ІІІ – 15-18 років.
Учні виконували малюнки за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме безпечного ведення робіт у деревообробній промисловості, сільському, лісовому господарствах, медичній сфері, будівництві, транспорті.

... Читати далі »

Переглядів: 1732 | Додав: Lesjasm | Дата: 02.02.2016 | Коментарі (0)

Український центр оцінювання якості освіти відкрив реєстрацію на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні.
Відкрито реєстрацію на участь у ЗНОТриватиме вона до 4 березня. До 18 березня можна буде внести зміни до реєстраційних даних.
Після оформлення реєстраційної картки учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів. Відповідно випускники шкіл 2016 року можуть подати пакет до

кументів до закладу, в якому навчаються. Випускники минулих років, студенти професійно—технічних закладів та ВНЗ, які вирішили в цьому році пройти тестування, можуть надіслати пакет реєстраційних документів рекомендованим листом на адресу регіонального центру.
Основну сесію ЗНО буде проведено з 5 травня до 17 червня, а додатков ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: Lesjasm | Дата: 02.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 52 53 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів